יום חמישי, 01.01.2026 שעה 07:31
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2519-2915הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

ניקולסקו: הקהל שלהם עשה לי רעשים של קוף

כובש הרביעייה ב-3:6 של בית"ר על נתניה נשאל על חוסר הספורטיביות בשער השני: "החלטה שלי, לא חייב להסביר". קוז'וק על קארצב: "נטפל במה שצריך"

|
איאון ניקולסקו (אורן בן חקון)
איאון ניקולסקו (אורן בן חקון)

כמה טוב שליגת העל חזרה. במשחק הפכפך ומלא באירועים, בית”ר ירושלים רשמה היום (שבת) 3:6 גדול על מכבי נתניה בזכות הופעה פנומנלית של איאון ניקולסקו, שרשם רביעייה מדהימה והוסיף גם בישול. הקבוצה מהבירה יכולה להיות מרוצה מהחזרה שלה מפגרת המונדיאל.

אחרי המשחק דיבר המאמן המנצח, יוסי אבוקסיס, על רכבת ההרים במשחק: “אחד המשחקים הכי משוגעים שאימנתי. מצד אחד מחצית פשוט אדירה, מצד שני 20 דקות נוראיות, אולי בין הגרועות שראיתי. איבדנו כל כדור, נבהלנו מכל נגיעה שלהם, זה בדיוק ההפך ממה שביקשתי במחצית. חייבים ללמוד מהעשרים דקות שהיו פה”.

בנושא השיפור מתחילת העונה: “אני כל הזמן אומר שזו לא אותה בית”ר של תחילת העונה. התחלנו עם הרבה אילוצים וזה לוקח זמן וידעתי שזה יגיע. גם בהפסדים שלנו, כמו להפועל תל אביב ומכבי חיפה, שיחקנו בסדר גמור. אבל אנחנו עדיין צריכים להשתפר, פתיחת המחצית השנייה זו נורה אדומה גדולה מאוד”.

יוסי אבוקסיס (אורן בן חקון)יוסי אבוקסיס (אורן בן חקון)

על ההשפעה שלו על ירדן שועה, שבישל שלושה שערים: “לא לוקח שום קרדיט לעצמי. מאמן נותן במה לשחקן, אבל השחקן הוא זה שצריך להוכיח. ירדן הבין שהוא בעונת סיום חוזה, הוא מתאמן מצוין, מתנהג מצוין ואני רק מקווה שאני לא פותח לו פה. כל הקרדיט לירדן”.

כשנשאל על חיזוק אפשרי בינואר אמר: “בוחנים דברים. אם יהיה משהו אתם תדעו. רוצים להתחזק, מחפשים בכל מיני עמדות אבל בעיקר לחזק את ההגנה. בכל מקרה אין מה לדון בזה כרגע, נעדכן שיהיה צורך”.

איש המשחק, איאון ניקולסקו, נשאל אם הוא יודע מי המונטנגרי שכבש רביעייה בליגת העל לפניו וענה: “פארוק חג’יבגיץ’, מאמן הנבחרת שלנו, לא? בכל מקרה, תבדקו אם הוא הוסיף גם בישול כמוני. אני נמצא בכושר טוב ושמח שאני מצליח לכבוש שערים ולעזור. כבשתי גם בגביע הטוטו, גם בגביע המדינה והיום ואני מאושר”.

על החוסר ספורטיביות שלו בשער השני, שעצר על קו השער והתגרה בקהל של נתניה: “הקהל שלהם עשה לי כל המשחק רעשים של קוף, זו הייתה התשובה שלי אליהם. אבל אני לא צריך לתרץ או להסביר את עצמי. שער שלי, חגיגה שלי, החלטה שלי”.

המאמן הסביר את תחילת המחצית השנייה הרעה: “אנחנו צעירים וזו אחת ההשלכות. כשמובילים ככה צריך לדעת להרגיע ולגמור את המשחק עד הסוף. נתנו להם אופציה לחזור ונלמד מזה בעתיד”.

ירדן שועה בועט (אורן בן חקון)ירדן שועה בועט (אורן בן חקון)

מאמן המפסידה, רן קוז’וק, דיבר על ההגנה שלו: “אסור לנו לספוג שישה שערים. מה שהיה פה בהגנה זו פשוט הגנה עצובה. זה מה שקורה כשהשחקנים שלנו לא משחקים בעקרונות הברורים שלנו. כשהם כן אז זה מה שראינו בעשרים דקות הראשונות של המחצית השנייה. ידענו שחייבים ללחוץ אותם. דיברנו על כך שאם ניתן להם אופציה להרים את הראש מהכדור ניענש וזה בדיוק מה שקרה”.

על האדום של עדן קארצב: “חבל מאוד, נטפל במה שצריך. לא שמתי לב מה קרה, רק הקוון אמר לי אחר כך שעדן חנק או משהו כזה. חבל מאוד שזה קרה, שטותי מאוד”.

עמרי גאנדלמן שיתף: “חבל מאוד, ירדנו במחצית במצב לא נעים. הדבר היחיד הטוב פה זה שידענו להראות אופי במחצית השנייה ולהציג את הכדורגל שאנחנו מכירים מעצמנו. ידענו בדיוק מה הנשק העיקרי של ביתר ועדיין לא עצרנו את זה. נראה את הווידאו ונעשה חושבים. חייבים לתקן. תהיו בטוחים שיש לנו צוות טוב ונגיע מוכנים למשחק הבא”.

רן קוזרן קוז'וק (אורן בן חקון)

עדן קארצב התנצל ברשתות החברתיות אחרי המשחק: “אחרי היום אני רוצה לבקש סליחה, מהחברים, מהאוהדים, מהמשפחה ובעיקר מהחברים לקבוצה. אני מאוד מצטער על מה שקרה היום זו סערת רגשות שלא הצלחתי לשלוט בה. אני באמת רוצה לבקש סליחה מכולם”. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */