יום ראשון, 07.12.2025 שעה 01:56

המהפך של ניצן: הפך ממושמץ לגיבור תוך חודש

במכבי נתניה החמיאו לשוער, שעצר שני פנדלים בדו קרב מול ק"ש בו ניצחה הקבוצה 3:4: "מדהים איך הוא משאיר אותנו בחיים". חיפושים אחר מגן שמאלי זר

|
איתמר ניצן חוגג (ראובן שוורץ)
איתמר ניצן חוגג (ראובן שוורץ)

עד לפני ארבעה משחקים, העונה של מכבי נתניה הייתה נראית אבודה. הקבוצה הייתה קרובה לקו האדום, במומנטום רע ובצומת דרכים. אלא שאמש (ראשון), היהלומים גברו 3:4 בדו-קרב פנדלים דרמטי (השני תוך פחות משבוע) על עירוני קריית שמונה אחרי 1:1 בתום 120 דקות, העפילו סיבוב נוסף בגביע ופתאום, נראה שהמסלול של העונה שינה כיוון.

היהלומים לא הבריקו אתמול, אך הגיעו ליותר מצבים, כאשר פטריק טוומאסי הציג דקות טובות לראשונה מאז חזר מהפציעה. מי שגנב את ההצגה שוב היה השוער איתמר ניצן. רק לפני הפגרה, ירד השוער המוערך לספסל וראה את רז כרמי תופס את אפודת השוער הראשון. המאמן רן קוז'וק הצהיר כי מבחינתו ניצן הוא השוער הראשון וזה החזיר לו בפעם השנייה תוך שבוע בניצחונות בדו קרב פנדלים.

"איתמר ניצן סידר לנו להיות בחיים בשני גביעים" החמיאו במועדון. "זה הכדורגל, לפני חודש הוא היה מושמץ וזה מדהים איך תוך פחות משבוע הוא הפך לגיבור של מכבי נתניה ולזה שמשאיר את העונה בחיים".

איתמר ניצן ושחקני מכבי נתניה חוגגים (ניסן עייש)איתמר ניצן ושחקני מכבי נתניה חוגגים (ניסן עייש)

בכלל, בקבוצה מרוצים מכך שנראה שמשהו באופי של השחקנים השתפר: "השחקנים צברו אופי והחזירו את העונה הזאת למסלול, אבל יש לנו כבר בשבת משחק חשוב מול בית"ר ירושלים ואנחנו חייבים להמשיך את המומנטום הזה שצברנו" אמרו בקבוצה.

שחקני נתניה חגגו דקות ארוכות בחדר ההלבשה, אך על הניצחון העיבה הפציעה של הקשר רוי קורין. מי שהיה המרענן הרשמי של נתניה במשחקים האחרונים, שרק חזר אמש לכשירות לאחר פציעה בשריר האחורי, נפצע שוב באותו השריר, אך הפעם ברגל השנייה, כשעל פי הערכה ראשונית מדובר בקרע שישבית אותו לפחות לחודש. בכל מקרה, בשבת הוא לא צפוי להיכלל בסגל כך או כך.

רוי קורין במאבק (ניסן עייש)רוי קורין במאבק (ניסן עייש)

למרות הניצחון, בנתניה ממשיכים לעבוד על חיזוק לקראת ינואר, כאשר המנהל המקצועי אלמוג כהן מתמקד בחיפוש מגן שמאלי זר. אריך ברקו חזר לאימונים עם הקבוצה הבוגרת, כאשר פלוריאן הארטהרץ עשוי לעשות זאת בשבוע הקרוב גם כן אם לא ימצא קבוצה. בכל אופן בקבוצה הבהירו כי השניים, ביחד עם מיכאל אוחנה, לא ייכללו בסגל עד ינואר. גם יובל אשכנזי לא נכלל בסגל בפעם השנייה ברציפות וההערכות הן שגם הוא לא ישותף לדקות רבות, אם בכלל עד ינואר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */