יום חמישי, 18.12.2025 שעה 16:08

שחקן מחלקת הנוער של הפועל פ"ת הותקף באלה

מזעזע: מתן אמסטרדם בן ה-15 המשחק בקבוצת הכדוריד של המועדון, הותקף בידי 3 צעירים בשעת לילה בעיר ונמצא כעת בטיפול נמרץ עם דימום פנימי בראשו

|
ניידת משטרה (עמרי שטיין)
ניידת משטרה (עמרי שטיין)

אירוע אלימות חמור התרחש אתמול (שבת) בערב בפתח תקווה. מתן אמסטרדם בן ה-15, שחקן מחלקת הנוער של הפועל פתח תקווה בכדוריד, הותקף באכזריות על ידי שלושה נערים ונמצא כעת בטיפול נמרץ.

אביו של מתן, אסף, סיפר את התקרית המכוערת דרך חשבון הפייסבוק של המועדון: “אתמול בערב לקראת 22:00 מתן ליווה את חברה שלו הביתה מהמסעדה שהייתה בה עם הוריה. בתחילת רחוב המכבים ליד חנות הירקות התחילו שלושה נערים שחשבו שמתן "קולני" מדי ומדבר עליהם להתעמת איתם. לאחר חילופי דברים וזריקת בצלים עליהם מחנות הירקות, מתן והחברה שלו עזבו את המקום”.

“שלושת הנערים רדפו אחריהם כשאחד מצויד באלה. אחרי איומים שלהם בדקירות, אחד הנערים פשוט הנחית למתן אלה על הראש (!). מתן הגיע הביתה מדמם ואחרי כמה שעות עם כאב ראש והקאות, לקחנו אותו למיון. במיון אובחן דימום פנימי והוא נשאר להשגחה בטיפול נמרץ. מזעזע שנער בן 15, שחקן כדוריד בהפועל פתח תקווה, ספורטאי ותלמיד מצטיין בתיכון ברנר, לא מצליח להגיע הביתה בשלום ומסיים הליכה קצרה ושגרתית בפתח תקווה בטיפול נמרץ. לאן הגענו?”, סיכם.

ניידת משטרה (חגי מיכאלי)ניידת משטרה (חגי מיכאלי)

במועדון הוסיפו: “אנו בהפועל פ"ת נלחם עד הסוף כדי להעמיד את הנבל שהיכה את מתן. ראש העיר רמי גרינברג מעורב. אנו נעמיד עורכי דין לטובת המשפחה כדי שהנבל שהלם בראשו של מתן עם האלה יעמוד לדין. אנו נילחם באלימות שנהייתה בלתי נסבלת. אוהבים אותך מתן ומחבקים אותך ואת המשפחה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */