יום ראשון, 21.12.2025 שעה 21:46
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2214-2614מכבי חיפה5
2231-2814מכבי נתניה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

דני עמוס תובע ממכבי נתניה כ-866 אלף שקלים

שוער העבר של היהלומים הגיש תביעה לבית דין העבודה בחיפה נגד קבוצתו לשעבר. בין הטענות שלו ניתן למצוא: דמי הבראה, גמול עבודה בשבת והפרשי מענקים

|
דני עמוס (ראובן שוורץ)
דני עמוס (ראובן שוורץ)

דני עמוס, שוערה לשעבר של מכבי נתניה, הגיש תביעה נגד קבוצתו לשעבר על סך 866,060 שקלים לבית הדין לעבודה בחיפה, באמצעות עורך דין שי אליאס. בתביעה דורש השוער לקבל פיצוי על דמי חופשה, דמי הבראה, פיצוי עבור אי קיום שימוע, דמי הודעה מוקדמת, לרבות אי הפרשות לקרן הפנסיה, פיצוי פיטורין, הפרשי מענקים, גמל עבודה בשבת וכן על פעולות שנעשו בחוסר תום לב.

בין השאר טוען עמוס כלפי נתניה כי: "טרם פיטוריו, הנתבעת ניהלה כהרגלה משא ומתן עם התובע, להמשיך עונת משחקים נוספת בשורותיה, עת היא מבטיחה לו הבטחות ומציגה לו מצגי שווא, כי הוא עתיד להמשיך בשורותיה, עונה נוספת”.

עוד טוען השוער באמצעות בא כוחו: “בערמומיות, הנתבעת ניהלה משא ומתן מקביל עם שוער מקבוצה אחרת, עת היא מבטיחה ומציגה לתובע, כי הוא עתיד להמשיך לעונה נוספת, מבלי שהיא משתפת את התובע, על כוונותיה לגייס שוער אחר במקומו.  הנתבעת נהגה בחוסר  שקיפות, תוך כדי הטעיה חמורה של התובע, ניצלה אותו, וזאת כאשר לא הייתה גלויה עמו, כי מתכוונת לגייס שוער במקומו, בעוד התובע מסתמך על מצגי הנתבעת וסבור כי עתיד  לחתום אצל הנתבעת לעונה נוספת".

דני עמוס (רדאד גדני עמוס (רדאד ג'בארה)

עמוס עוד טוען כלפי מכבי נתניה באמצעות עו"ד אליאס כי: "הנתבעת אף כל תקופת העסקתו של התובע נהגה מול התובע בחוסר תום לב ופעלה שלא כדין, כאשר עיון בתלושי השכר של התובע מלמד, כי הנתבעת  לא הפרישה לתובע זכויות סוציאליות, לרבות דמי חופשה, דמי הבראה והפרשות לקרן הפנסיה כדין". עוד הוא מאשים: "מכבי נתניה הלינה את שכרו של התובע, כאשר לא שילמה לתובע תקופה ממושכת תשלומי מענק שהתחייבה בהסכם העסקה ואף כאשר שילמה, ביצעה קיזוזים פיקטיביים בתלוש השכר, כדי לשלם פחות מהסכום שמגיע".

סעיף מעניין בתביעה שהגיש השוער עוסק בשבת: "התובע יהודי, במשך תקופת העסקתו של התובע כ-5 שנים, עד לפיטורי התובע הוא עבד בימי המנוחה השבועית – יום השבת – אצל הנתבעת 95 משחקים, מתוך 174 משחקים בסך הכל. לפיכך, זכאי התובע לקבל מהנתבעת  תשלום עבור עבודה בימי המנוחה בהתאם לחישוב  בטבלת המשחקים, בסך של 115,282.5 שקל”.

עו"ד שי אליאס (רדאד געו"ד שי אליאס (רדאד ג'בארה)

שחקנה של מכבי פתח תקווה בימים אלה טוען כי היה לו בחוזה מענק עלייה לאירופה ולפלייאוף העליון בסך של כ-90 אלף שקל ברוטו והוא היה אמור לקבל אותו בתלוש חודש יולי, אך רק לאחר שפנה למכבי נתניה שולם לו סכום חלקי: "מאחר והנתבעת ביצעה קיזוזים פיקטיביים בתלוש השכר, כדי להוריד את סך חובה כלפי התובע". עמוס טוען כי סכום החוב עומד על 45,490 שקל. לבסוף טוען כי מכבי נתניה לא עמדה בתשלומי הדלק שהיא התחייבה אליו ותשלומי המסים ושילמה לו בשנתיים האחרונות 1,500 שקל לחודש מתוך 2,000 שקל שהתחייבה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */