צפו: נחשפו תצלומים מהרגע שבו CR7 הבחין שפיפ"א קבעה שהגול שחשב שהבקיע שייך לחברו לפורטוגל ובהם הוא נצפה מרים את ידיו, צועק ומשחרר חיוך מריר

פורטוגל הבטיחה את המקום בשמינית הגמר כשרשמה אמש (שני) ניצחון 0:2 על אורוגוואי וכולם דנים בסוגיה האם כריסטיאנו רונאלדו נגע בכדור בשער הראשון שבסופו של דבר נקבע לזכותו של ברונו פרננדש.
בינתיים, בסרטונים שעלו מאוחר יותר ובהם רואים את שינוי הקביעה של פיפ”א לגבי זהות הכובש על גבי מסך האצטדיון, נצפה CR7 מרים את ידיו וצועק כשהוא לא מבין מה הפשר של שינוי ההחלטה ולאחר מכן משחרר חיוך מריר.
ולמרות ההצגה של ברונו, השוער האגדי איקר קסיאס ומאמן נבחרת פורטוגל פרננדו סנטוס, בחרו להחמיא דווקא למישהו אחר. “כל הכבוד דיוגו קוסטה”, צייץ קסיאס בחשבון הטוויטר שלו. שוער העבר הספרדי הוסיף תמונה של קוסטה מציל שער והוסיף: “הרגע בו פורטוגל הבטיחה את המקום בשמינית הגמר”.
Funny sequence
— Argies Football (@ArgiesFootball) November 28, 2022
The referee confirmed Cristiano Ronaldo that he scored the goal and he celebrates
Then the screen shows Bruno Fernandes
F ✊ pic.twitter.com/5w1T9U7L4Z
גם פרננדו סנטוס בחר להחמיא לשוער שלו, וכשהוא נשאל במסיבת העיתונאים על ההופעה הנהדרת של ברונו פרננדש הוא ענה: "התוצאה הושגה בזכות מאמץ אדיר של כל הנבחרת, אבל אם מדברים על שחקנים בודדים, דיוגו קוסטה עשה שתי הצלות נהדרות בשבילנו”.
Momento justo donde Portugal se clasifica para octavos. Y es correcto, es una parada. Hay que darle valor a esa jugada. Mucha! Muy bien @DiogoMCosta99 pic.twitter.com/io7Sg5PUM9
— Iker Casillas (@IkerCasillas) November 28, 2022
תקציר המשחק באדיבות כאן 11 - המשדר הרשמי של מונדיאל 2022.