יום שבת, 03.01.2026 שעה 02:52
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

השתכנע: שרון ניסנוב יחתום מחר על ההסכם

אחרי שסירב תחילה לחתום, בקבוצת הרכישה - בראשה עומדים צמד האחים מינצברג, כפי שנחשף ב-ONE - הוכיחו את יכולתם הכלכלית. הפועל ת"א תעבור לידיהם?

|
שרון ניסנוב (ראובן שוורץ)
שרון ניסנוב (ראובן שוורץ)

טוויסט בעלילה בכל הנוגע לאפשרות שהפועל ת”א תירכש. אחרי ששלושת הבעלים חתמו על ההסכם להעברת זכויות הניהול של המועדון, נותר רק שרון ניסנוב. תחילה הוא סירב לחתום למרות מחאת האוהדים, אך בהמשך בקבוצת הרכישה שכנעו אותו כשהוכיחו את יכולתם הכלכלית וכעת ניסנוב עומד לחתום על ההסכם, מה שיסיר את המכשול האחרון.

השעות האחרונות היו מותחות במיוחד אצל האדומים לאור החלטת הבעלים לבחון מחדש את חתימתו על מסמך עסקת העברת זכויות הניהול לקבוצת הרכישה האמריקאית. שרון ניסנוב הביע התחייבות לשלושת הבעלים כי יגיע מחר (חמישי) בבוקר למשרדו של עו"ד רועי רוזן כדי לחתום על מסמך ההסכם. במועדון ציפו שניסנוב יחתום עד הצהריים, אבל הוא דחה את החתימה למחר בעקבות עיסוקיו.

אתמול ביישוב סביון, בו מתגורר שרון ניסנוב, חודשה המחאה על ידי חלק אוהדי ת"א כשהיה ידוע כי הוא מסרב לחתום. הם רואים בהחלפת הניסנובים כמטרה עליונה ואחד מהם שנכח במקום אמר: "המחאה עוד לא התחילה. אנחנו בצומת דרכים קריטית למועדון ולא ניתן לאדם אחד להרוס. אם צריך, סביון תהיה חסומה בכל יום, נקים אוהלים, לא נרים ידיים". אגב, המשטרה ואבטחת היישוב היו ערוכים למחאה ומנעו מהאוהדים להתקרב לביתו של ניסנוב, שכלל לא היה בבית בזמן האירוע.

שרון ואיציק ניסנוב עם יוסי בניון (חגי מיכאלי)שרון ואיציק ניסנוב עם יוסי בניון (חגי מיכאלי)

אחרי שניסנוב יחתום, לקבוצת הרכישה יינתן האור הירוק לערוך בדיקת נאותות מעמיקה בתוך 45 ימים ולאחר מכן לקבל את הזכויות לניהול הפועל ת"א. כפי שנחשף ב-ONE, מי שעומד בפרונט בקבוצת הרכישה הם צמד האחים היהודים מיכאל ודייויד מינצברג. אם הפועל ת"א תצא לעידן חדש תחת הניהול של קבוצת הרכישה, יושקע בקיץ סכום של כ-2.5 מיליון דולר. כל השקעה נוספת תגדיל את אחוזי המניות של קבוצת הרכישה על חשבונם של הבעלים הקיימים.

אוהדי הפועל ת"א מפגינים נגד שרון ניסנוב




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */