עצרו את הסחף: 1:1 בין סכנין לקריית שמונה

שתי הקבוצות עם משחק מבולגן, אך עצרו רצף של שלושה הפסדים. בירם כיאל כבש את הראשון, אבל רוי הראל השווה בדקה ה-89 ומנע הפסד לקבוצתו של קורצקי

עצרו את הסחף: 1:1 בין סכנין לקריית שמונה

המחזור ה-11 של ליגת העל נמשך היום (שבת), כאשר קריית שמונה ובני סכנין נפרדו ב-1:1 ללא הרבה מצבים. אמנם שתי הקבוצות עצרו את רצף ההפסדים, אבל היכולת צריכה להדאיג מאוד את שני המאמנים. קבוצתו של מנחם קורצקי נמצאת עמוק בבוץ כשהיא כבר עם עשרה משחקים ללא ניצחון קרובה מאוד לקו האדום.

שתי הקבוצות עם מחצית ראשונה שאין מה להתגאות בה יותר מדי. חניכיו של חיים סילבס הצליחו לעלות על לוח התוצאות כאשר בדקה ה-11 בירם כיאל מצא את הרשת אחרי הדיפה לא טובה של אסף צור. המחצית המשיכה בצורה מפוזרת ולא מדויקת, חניכיו של מנחם קורצקי נכנסו למשחק ונראו טוב יותר מהאורחת ועם מספר הזדמנויות לא רעות, הרבו להחמיץ.

בני סכנין לא הופיעה לחצי השני ונתנה לקריית שמונה להשתלט על המשחק. הקבוצה מהמגזר בעיקר הסתגרה וניסתה לשחק על מתפרצות ומנגד, הכחולים מהגליל שלחו כמה שיותר שחקנים קדימה על מנת להשוות ורק בדקה ה-89 הצליחו לצמק מרגליו של רוי הראל הצעיר שקבע שוויון מוצדק וחלוקת נקודות.

בהמשך הדרך, קריית שמונה תפגוש את מכבי נתניה במחזור הבא לקרב תחתית לוהט כשכל אחת מהקבוצות חייבת נקודות. מן העבר השני, סכנין בתקופה לא טובה עם ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון, תנסה לצאת לדרך חדשה מול מ.ס אשדוד.

מאמן קריית שמונה, מנחם קורצקי סיכם בסיום: “אנחנו משחקים טוב, דומיננטיים ומגיעים למצבים ולא יוצאים עם ניצחונות זה מה שמאכזב כואב לי על השחקנים, אנחנו נותנים מתנות ליריבות וגם היום נתנו מתנה לסכנין אני מקווה שהשוויון הדחוק הזה יוציא אותנו לדרך חדשה”.

על הקריאות של הקהל אמר: “לא מלחיץ הקריאות של קהל אני מן הסתם ציפיתי לתוצאות טובות יותר אני חושב שהמשחק שאנחנו משחקים כדורגל טוב רוצים לשפר את הניצחונות ולהביא נקודות ולברוח מאזור המסוכן, אף פעם לא השתמשתי בזה החוסר מזל שפוקד אותנו אך פעם לא נתקלתי בזה אני מקווה מאוד שזה יתהפך והמזל יהפוך לטובתנו”.

מנחם קורצקי (ניסן עייש)מנחם קורצקי (ניסן עייש)

מאמן בני סכנין, חיים סילבס, אמר בסיום: “היה חסר רגע אחד של ריכוז השגנו בחצי הראשון את מה שרצינו אולי היה נראה שהם שולטים כי נתנו להם לעשות, את זה כל מעבר היה צריך לתת לנו את השער השני ולגמור את זה ומאכזב מאוד שלא ניצלנו את זה. בסוף כשנדחקים אחורה זה מגיע. לפעמים דברים הולכים קשה יותר, צריך לבלום את הירידה והצלחנו לעצור את זה הייתה לחימה טובה נכון שבסוף התוצאה מעיבה כי זה גול בסיום בלי יותר מידי מהלכים שלהם וחבל”.

על האכזבה של הקהל אמר: “ברור שהקריאות של הקהל מאכזבות, חווינו גם אני וגם השחקנים והקהל חווינו הצלחות גדולות גם שנה שעברה עם הישגים ושמחה, מאכזב שהקהל כל כך מוקדם מתאכזב אבל אני גם מבין אותם ככה זה בעולם תמיד בתקופות פחות טובות המאמן הוא הכתובת, אני מקבל את זה גם אני וגם השחקנים, לא שכחנו לשחק ולאמן נעשה את הכל כדי שהוא יהיה מרוצה וגם אנחנו. כדורגל זה עניין של מומנטום, היינו מצוינים נגד מכבי תל אביב והפסדנו ופתאום זה התהפך, כל הקבוצות הגדולות בעולם עוברות את זה אי אפשר לנצח כל הזמן צריך לדעת לצאת מזה. סכנין תעמוד במטרות שלה בוודאות”.

חיים סילבס (ניסן עייש)חיים סילבס (ניסן עייש)