6 נקודות לאבדיה, וושינגטון ספגה הפסד מבוסטון

הישראלי הוסיף ריבאונד ואסיסט ב-11 דקות על הפרקט ב-112:94 לסלטיקס, 17 נקודות לפרוזינגיס. 24 נקודות לג'יילן בראון מנגד, 23 לטייטום וברוגדון

6 נקודות לאבדיה, וושינגטון ספגה הפסד מבוסטון

וושינגטון ודני אבדיה ירדו הלילה (בין ראשון לשני) למאזן 3:3 ב-NBA, לאחר הפסד 112:94 לבוסטון. הישראלי פתח בחמישייה, קלע שש נקודות (2 מ-4 מהשדה, 1/1 מהשלוש ו-1 מ-2 מהקו) והוסיף ריבאונד ואסיסט ב-11 דקות על הפרקט.

הוויזארדס פתחו בצורה מזעזעת את ההתמודדות כשפיגרו 34:15 כבר בסיומו של הרבע הראשון. לקראת ההפסקה הם הצליחו לקזז מעט את ההפרש, אבל לא הצליחו להשלים את הקאמבק ברבע השלישי בדרך לגארבג’ טיים ברבע האחרון.

בבוסטון הצטיינו ג’יילן בראון שקלע 24 נקודות והוסיף 10 ריבאונדים, ג’ייסון טייטום שקלע 23 נקודות ומלקולם ברוגדון שהוסיף 23 נקודות משלו. בוושינגטון היה זה קריסטפס פרוזינגיס שבלט עם 17 נקודות ו-13 ריבאונדים. בראדלי ביל סיים עם 12 נקודות.