יום שבת, 06.12.2025 שעה 13:13

ברדה: בכל 4 המשחקים יצאתי עם תחושת פספוס

מאמן הפועל באר שבע הביע את אכזבתו אחרי ה-1:1 מול לך פוזנאן: "תמונת הבית עכשיו די קשה". חמד: "רצינו מאוד לנצח וידענו את המשמעות של המשחק"

|
אליניב ברדה (מיכה בננו)
אליניב ברדה (מיכה בננו)

הפועל באר שבע נפרדה ב-1:1 ביתי אמש (חמישי) מול לך פוזנאן במסגרת המחזור הרביעי של הקונפרנס ליג. המשמעות של התוצאה היא שהדרומיים לא תלויים יותר בעצמם ויצטרכו לקוות לתוצאות טובות גם מהמשחקים המקבילים.

מאמן הקבוצה, אליניב ברדה, אמר לאחר המשחק: “בכל ארבעת המשחקים יצאתי עם תחושת פספוס. אני יוצא מכל המשחקים עם תחושה די דומה. תמונת הבית עכשיו די קשה, אבל בכדורגל הכל אפשרי ואנחנו נתן הכל”.

ברדה סיכם את מהלך המשחק: “בכדורגל תמיד צריך להאמין ודברים קורים. היום התחלנו עם גול מוקדם וזה היה טוב אבל אחרי 20-25 דקות הם השתלטו על המשחק. יותר מאוחר יצרנו מצבים והיינו כבר עם חמישה חלוצים על המגרש. אם נמשיך לייצר הזדמנויות זה ייכנס בסוף”.

הפועל ב"ש נפרדה ב-1:1 עם לך פוזנאן

על המצבים הנייחים והמאזן הרע בטרנר אמר: “צריכים להתייחס למצבים הנייחים. נראה את הוידאו, ננתח ונחשוב אפילו לשנות משהו בעמידה. טרנר יחזור להיות מה שהוא היה פעם. אנחנו נמשיך לשחק את הלחץ שלנו, את הכדורגל שלנו ובסוף נצליח”.

תומר חמד פתח את דבריו: “הרגשת החמצה. בסוף רצינו מאוד לנצח וידענו את המשמעות של המשחק, אבל גם חשוב לא להפסיד. כשאתה מוביל במשחק כזה צריך לשמור על התוצאה ולצערנו לא עשינו את זה היום”.

על הבעיות במצבים הנייחים אמר: “המצבים הנייחים זה לא כדורגל זה נטו מנטלי וצריך להיות יותר מרוכזים ורעים מהקבוצה היריבה. לפעמים זה בעמידה ולפעמים בתגובה וצריך לשנות ולשפר לפעם הבאה”.

תומר חמד (מיכה בננו)תומר חמד (מיכה בננו)

חמד דיבר על הסיכויים להעפלה: “עדיין יש סיכוי וזה לא מרחק נקודות של יותר ממשחק אחד. מספיק שהם יפסידו ואנחנו ננצח ואנחנו שם. הראש שלנו ביום שני וצריך להתרכז בליגה שמבחינתנו זה אפילו יותר חשוב”.

על השער שכבש מהפנדל: “תמיד להבקיע זה טוב, אם זה בפנדל או במשחק רגיל. אני תמיד מנסה לעזור, הפעם הגול עזר להביא נקודה מקווה שבפעם הבאה הוא יביא יותר”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */