יום שישי, 02.01.2026 שעה 10:36
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

מחמוד ג'אבר צפוי לחזור אחרי פגרת המונדיאל

קשר מכבי חיפה יתחיל בהליך שיקום מבוקר אחרי שחל שיפור במצבו והקבוצה הודיעה על זמן החזרה הצפוי. האלופה נקנסה ב-20,000 ש"ח בעקבות השלכת חפצים

|
מחמוד ג'אבר (עמרי שטיין)
מחמוד ג'אבר (עמרי שטיין)

הקאמבק מתקרב: מכבי חיפה הודיעה היום (רביעי) כי הקשר מחמוד ג'אבר עבר בדיקת MRI ממנה עלה כי חל שיפור במצבו. השחקן יתחיל באופן מידי שיקום בטיפולי פיזיותרפיה הדרגתיים ומבוקרים, כשיעד החזרה לאימונים מלאים הינו לאחר חזרת הקבוצה מפגרת המונדיאל.

בתוך כך, האלופה נקנסה היום ב-20,000 ש”ח על ידי ההתאחדות לכדורגל, וזאת לאחר חפצים שהשליכו האוהדים הירוקים. מנכ”ל הקבוצה איציק עובדיה אמר בטרם קבלת העונש: “איתרנו את ארבעת המשליכים, אנחנו מגנים את התופעה ונפעל נגדה, מדובר בארבעה עבריינים בלבד והקהל שלנו מגנה את זה”.

הדיין בבית הדין עו”ד נעם ליובין טען: “זוהי העמדתה השישית של הנאשמת לדין רק בעונה הנוכחית עקב מעשי אוהדיה. כפי שהראה מנכ"ל הקבוצה מר עובדיה אכן נתפסו ארבעה משליכי מצתים אולם משום מה לא הוגשה כנגדם תלונה במשטרה אלא רק נשללו מנויים בלבד בשלב זה.

הדיין נועם ליובין (תומר חבז)הדיין נועם ליובין (תומר חבז)

בטרם אגזור את עונשה של הנאשמת אוסיף נקודה למחשבה. כשהועמדה הנאשמת לדין בגין בין היתר השלכות חפצים במהלך משחקי הקבוצה באירופה, נקנסה הנאשמת בסכומים גבוהים בעשרות ובאלפי מונים מן העונשים הנהוגים כאן, כך על פי פרסומים נקנסה הנאשמת לאחרונה בסכום של 53 אלף אירו בגין מעשיי אוהדיה, זאת כחלק מסכומים נכבדים נוספים ששולמו על ידה עד כה.

לא זאת אף זאת – לאחר מכן מצאו לנכון העומדים בראשה של הנאשמת לצאת בקול קורא לאוהדים לחדול מן המעשים (מבלי להשמיע קול כנגד פסיקות אופ"א) וראו זה פלא, אותה קריאה והידברות נפלה על אוזניים כרויות ובמשחק שנערך אתמול נגד יובנטוס, עם אצטדיון מלא לחלוטין, ועם תצוגת עידוד מדהימה לא הושלך דבר, לא הודלקו אבוקות ולא נעשה כל מעשה פורענות זה או אחר. 

נראה כי בזירה המקומית, הגישה הינה אחרת וחבל. ראוי היה כי בין שתי הזירות, האירופאית והמקומית, יהא שוויון וראשי המועדון אשר רואים לנכון לצאת בקול קורא כנגד מעשים אלו של אוהדיהם באירופה, ימצאו לנכון לעשות זאת אף בזירה המקומית, במקום לצאת במילים כנגד בית דין זה ופסיקותיו, כפי שקורה מידי פעם. לעת הנוכחית החלטתי כי על הנאשמת ייגזר עונש של קנס כספי בפועל בסך 20,000 ש”ח”.

עלי:נתנו הכל, היה חשוב לנו להשיג נקודות




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */