אחרי שכיכב בקונפרנס ליג, החלוץ המשיך בכושר הנהדר שלו כשהצטיין בניצחון המפתיע של קבוצתו על בשאקשהיר. המגן בישל ב-1:2 החשוב של לודוגורץ

הליגות ברחבי אירופה כבר בעיצומם והליוגיונרים שלנו ממשיכים לעשות חיל עם קבוצותיהם בליגות השונות ביבשת. הערב (שני) היו אלה דני גרופר של לודוגורץ, דיא סבע של סיבאספור ועידו שחר של אפולון לימסול.
אקס הפועל ת”א פתח בהרכב של אלופת בולגריה מול צסק”א סופיה זאת אחרי שבשני המשחקים האחרונים לא שותף. המגן הוצהב בדקה ה-14 במצב של 0:1 לקבוצתו, כשלאחר מכן האורחת מהבירה חזרה למשחק, אלא שבדקה ה-79 גרופר בישל את ה-1:2 של הירוקים.
המגן יצא בדקה ה-84 וקבוצתו שמרה על היתרון ועלתה למקום השני על חשבונה של יריבתה. ביום חמישי הירוקים יאחרו את ה.י.ק. הלסינקי בקונפרנס ליג, כשלאחר מכן יתארחו את בורה בליגה.

לאחר מכן, עלה לשחק גם סבע, שביום חמישי בישל פעמיים בניצחון על באלקני בקונפרנס ליג. החלוץ המשיך בכושר הנהדר שלו, כבש בפנדל והעלה את קבוצתו ל-0:1 על איסטנבול בשאקשהיר ממש עם סיום המחצית הראשונה.


לאחר מכן, סבע מצא שוב את הרשת בדקה ה-85 והעלה את האורחת ל-0:2 מפתיע שהחזיק עד הסיום. סיבאספור עלתה באופן זמני למקום ה-15, שנמצא מעל הקו האדום.
Sezonun ilk 3⃣ puanını Medipol Başakşehir deplasmanında alıyoruz. ❤️ pic.twitter.com/OOC0hxVYd7
— Demir Grup Sivasspor (@Sivasspor) October 10, 2022
גם עידו שחר שיחק היום, והוא עשה זאת במדי אלופת קפריסין, שהתארחה אצל אנורתוזיס וגברה עליה 0:1. אקס מכבי תל אביב עלה בדקה ה-86 וקבוצתו עלתה למקום השני עם 14 נקודות מ-18 אפשריות.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ! # ⚪ pic.twitter.com/P50bnKAgcS
— Apollon FC (@APOLLONOFFICIAL) October 10, 2022