יום חמישי, 08.01.2026 שעה 13:28

ג'וקוביץ' עלה לגמר באסטנה, מדבדב פרש

משחק נהדר שהיה בו הכול, בסיומו הסרבי רשם ניצחון 15 ברצף ועלה למעמד המכריע מול ציציפאס. הרוסי פרש במפתיע, נובאק זרק בעצבים מחבט על הקהל

|
נובאק ג'וקוביץ' (רויטרס)
נובאק ג'וקוביץ' (רויטרס)

חצי הגמר השני היום (שבת) באסטנה אמנם נגמר בפרישה של דניל מדבדב במצב של 1:1 במערכות, אך המשחק הזה סיפק הכול מהכול. בסיומו היה זה נובאק ג’וקוביץ’, שסימן לעצמו ‘וי’ גדול עם ניצחון 15 ברציפות בטורנירים רשמיים והמשיך למעמד המכריע מול סטפנוס ציציפאס.

המשחק הנהדר (שעה ו-49 דקות) שהסתיים ב-4:6, 7:6(6) לסרבי התעלה לרמה מאוד גבוהה באולם שבקזחסטן – נקודות ארוכות מהקו האחורי, זוויות, עליות לרשת, כשנובאק ניסה להביא את הענק הרוסי לרשת פעם אחר פעם עם חבטות הדרופ-שוט הנהדרות שלו.

דניל מדבדב (רויטרס)דניל מדבדב (רויטרס)

אחרי שנובאק לקח את שובר השוויון של הסט השני עם הרבה אופי, מדבדב לפתע ניגש אליו, לחץ את ידו משום מקום וסיים את דרכו בגלל פציעה. אגב, בתווך קיבלנו גם רגע משונה, כשהסרבי התעצבן על כך שהפסיד נקודה חשובה והשליך את המחבט ליציע, במה שנגמר לבסוף בחיוך, סליחה מהקהל ונזיפה מהשופט.

עוד קודם למפגש המצוין בין הסרבי לרוסי, מי שכבר הבטיח את מקומו בגמר התחרות על סך 500 נקודות היה סטפנוס ציציפאס (6 בעולם). הכוכב היווני אמנם הפסיד 6:4 את הסט הראשון מול אנדריי רובלב (9), אך התעשת בהמשך ועם 4:6 בסט השני ו-3:6 בשלישי רשם ניצחון יוקרתי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */