לפני המפגש מול הירוקים בליגת האלופות, החניכים של אלגרי קטעו רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון ויצאו מהמשבר. קוסטיץ', ולאחוביץ' ומיליק כבשו

המחזור השמיני של הליגה האיטלקית נמשך הערב (ראשון) כאשר שלושה ימים לפני המפגש מול מכבי חיפה במחזור השלישי של שלב הבתים של ליגת האלופות, יובנטוס אירחה את בולוניה ורשמה ניצחון משכנע 0:3. המשחק שודר בערוץ ONE2 למנויי HOT, מנויי yes, מנויי סלקום TV ומנויי פרטנר TV.
הגברת הזקנה הגיעה למשחק הערב בכושר רע מאוד, אך הצליחה להרשים במגרשה הביתי וקטעה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון בכל המסגרות. בעקבות הניצחון, קבוצתו של מסימיליאנו אלגרי עלתה אל המקום השביעי בטבלה.
האורחת המשיכה ביכולת החלשה שלה, יכולת שבהחלט צריכה להדאיג את מאמנה טיאגו מוטה, שכן למרות מסע הרכש שעשתה בקיץ, במצב הנוכחי בולוניה היא מועמדת רצינית לירידה.

עד לדקה ה-24 האורחת הצליחה להחזיק, אך אז הגיע פיליפ קוסטיץ’ שקיבל כדור טוב ברחבה מבן ארצו דושאן ולאחוביץ’ ובעט מזווית לא פשוטה בעיטה חדה אל הפינה הרחוקה. במחצית השנייה יובה שוב הענישה בהתקפות מעבר והפעם אלה היו ולאחוביץ’ בעצמו והחלוץ שלידו, ארקדיוש מיליק שנכנסו לרשימת הכובשים והעניקו לקבוצתם את הניצחון החשוב.