יום שני, 22.12.2025 שעה 02:21

לא רק ליגת העל: הימורים גם על ליגה א' בחו"ל

ההתאחדות הגיעה להסכם עם חברת פיקסלוט שתרשת בשלב ראשון כ-75 מגרשים במצלמות שישדרו את המשחקים. חברה נוספת תממן את העלויות, הימורים גם על הנשים

|
שחקני כפר שלם ומכבי עירוני אשדוד (חגי מיכאלי)
שחקני כפר שלם ומכבי עירוני אשדוד (חגי מיכאלי)

הכדורגל הישראלי מעורר עניין מבחינת ההימורים בחו"ל. בקרוב לא יהיו הימורים על משחקים בחו"ל רק של ליגת העל והליגה הלאומית כפי שפרסמנו מוקדם יותר, אלא גם על משחקי ליגה א' וליגת הנשים בכדורגל.

ההתאחדות לכדורגל בראשות המנכ"ל יוסי שרעבי, הגיעה להסכם עם חברת פיקסלוט שמתמחה במתן פתרונות מבוססי בינה מלאכותית בהקפת שידורי ספורט עם מערכות צילום מיוחדות, כאשר החברה תספק מצלמות וכל מה שצריך בשלב ראשון לכ-75 מגרשים בכל רחבי הארץ.

הטכנולוגיה שלה מאפשרת את השידורים ללא צורך בהצבת צוותים, זאת במטרה של ההתאחדות לכדורגל לשדר שידורי OTT במסגרת ליגות הנערים, נוער, ליגה א', ב', ונשים – כל המשחקים שיהיו באותם מגרשים.

יוסי שרעבי (אסי ממן)יוסי שרעבי (אסי ממן)

כדי לממן את פרויקט הרישות שעולה מיליוני שקלים, חברת פיקסלוט חתמה על הסכם עם חברת ג'יניוס ספורטס שתממן את כל העלויות. זאת חברת המתמחה בכל ענייני הדאטה, טכנולוגיות הקשורות למדיה והימורי הספורט. במסגרת זו החברה מקבלת את זכויות לשווק הימורים למהמרים בחו"ל על משחקי ליגת הנשים וליגה א'.

למעשה, ג'יניוס ספורט תפיץ את כל התכנים של פיקסלוט עם כל הסטטיסטיקות. שתי החברות כבר עובדות בשיתוף פעולה במספר ענפי ספורט בעולם, והשיתוף יביא לכך שההימורים על הליגות בארץ יוכלו לעזור להתאחדות לכדורגל לממן את הפרויקט הענק שהיא מוציאה לדרך. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */