יום שבת, 06.12.2025 שעה 15:13
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

מכבי חיפה הצהירה: נילחם באתגר הטיקטוק לפרוץ

הירוקים הודיעו כי התופעה לפיה בני נוער מגיעים למשחקים על מנת לעלות לכר הדשא או לעבור את מערך האבטחה תזכה לענישה חמורה בדמות תביעה אזרחית

|
האוהד שהתנפל על ליאו מסי (רדאד ג'בארה)
האוהד שהתנפל על ליאו מסי (רדאד ג'בארה)

אחרי המבוכה הגדולה במשחק בו מכבי חיפה אירחה את פאריס סן ז’רמן במסגרת המחזור השני של ליגת האלופות באצטדיון סמי עופר, שם אחד אוהד צעיר פרץ לכר הדשא על מנת להגיע אל ליאו מסי ואוהד נוסף ברח פנימה ממערך האבטחה לתוך האצטדיון, הירוקים הודיעו – נלחמים בתופעת אתגרי הטיקטוק.

במועדון מהכרמל מבינים כי בני הנוער שנמצאים שעות רבות בפלטפורמה מושפעים מהאתגרים הללו ומנסים להבהיר את חומרת הנזק של המעשים הפליליים הללו, ואף הזהירו כי האוהד האחרון שדילג על מערך האבטחה “נחסם לצמיתות ממערכות הכרטוס ונגד אוהד אחר תוגש תביעה אזרחית”.

עוד בהודעת המועדון נכתב: “במהלך השנה האחרונה אנו עדים במועדון לתופעה מטרידה, בה בני נוער מגיעים למשחקי כדורגל בכדי לעמוד באתגרים מתועדים, אשר זוכים לפומביות באמצעות הרשת חברתית 'טיקטוק'. במהלך העונה האחרונה גדלה התופעה לפיה חבר'ה צעירים מגיעים לאצטדיון, פורצים למגרש תוך כדי שחבר מצלם ומעלה לרשת. אותם צעירים מסבים נזקים גדולים למועדון - כספית ותדמית”.

האוהד שהתנפל על ליאו מסי (רדאד גהאוהד שהתנפל על ליאו מסי (רדאד ג'בארה)

“תופעה זו זכתה להד ענק במשחק הבית האחרון במסגרת ליגת האלופות, בו הועלו לטיקטוק סרטונים בהם נראים צעירים המאתגרים את עצמם לפני ובמהלך המשחק. במקרה הראשון נער צעיר מתועד כשהוא פורץ לאצטדיון  וחודר את מעגלי האבטחה בפראות, תוך טיפוס על חומת האצטדיון וברקע נשמעים קולות עידוד מצד חבריו”.

“הנער נתפס בתוך האצטדיון מיד לאחר שקפץ מעל החומה, פרטיו הועברו למשטרה, הוא נעצר והורחק על ידי בית משפט וכמו כן נחסם לצמיתות במערכות המועדון. בנוסף, הנער אינו רשאי יותר לרכוש מנוי או כרטיס למשחקי הקבוצה”.

“במקרה הנוסף שתועד מהרגע הראשון, נראה צעיר מזנק לעבר כר הדשא, לקול צהלות חבריו, רץ לעבר שחקן פריז סן ז'רמן, ליאו מסי ומחבקו, אירוע שגרם לעצירת המשחק ולקנס על ידי אופ"א. הצעיר נעצר ונחקר”.

“הנער אינו מוכר למכבי חיפה, שמו אינו מופיע במאגר האוהדים ועל פי חקירתו הגיע על מנת לעמוד באתגר הטיקטוק. בעקבות המקרה במכבי חיפה הוחלט לתבוע תביעה אזרחית את הנער ובני משפחתו ולשלול ממנו את הזכות לרכוש בעתיד מנוי או כרטיס למשחקי הקבוצה”.

“במועדון אמרו כי מדובר בתופעה פסולה, שגורמת למועדון לעמוד לדין ומביאה עמה קנסות ובעתיד עלולה לגרום ליציעים ריקים במשחקי רדיוס. חשוב שבתי הדין יבינו כי לא מדובר במשהו שקשור לכדורגל, אלא באתגרים מסוכנים ומטרידים”.

אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */