יום חמישי, 25.12.2025 שעה 06:59
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

הפועל ירושלים לאוהדי חיפה: חזרו לפרופורציות

הירושלמים שיגרו מסר לעבר אוהדי האלופה שמתכננים להחרים את המשחק בגלל המשטרה. ארגון הקופים הירוקים: "לצערנו המועדון החליט לתקוע סכין בגבנו"

|
אוהדי מכבי חיפה (שחר גרוס)
אוהדי מכבי חיפה (שחר גרוס)

אוהדי מכבי חיפה החליטו בצעד חריף להחרים את המשחק מול הפועל ירושלים, זאת כמחאה על התנהגות והתנהלות המשטרה במשחקים האחרונים של האלופה בבירת ישראל. היום (חמישי), בהפועל ירושלים, מולה יתמודדו הירוקים בשבת, הוציאו הודעה ברורה בנושא שקוראת לחיפה “לחזור לפרופורציות”.

בהפועל ירושלים כתבו: “לאחר שהבנו כי אוהדי מכבי חיפה (בגיבוי רשמי של המועדון!), חוששים להגיע למשחק בבירת ישראל, מחשש לחיסול חשבונות עימם מצד משטרת ישראל, לא פחות, פעלנו בצורה אינטנסיבית החל משעות הבוקר מול כל הגורמים האפשריים כדי להסיר את העננה הנ"ל מעל המשחק”. 

אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)

עוד נכתב: “לשמחתנו, הובטח למכבי חיפה ולאוהדיה כי במידה והסדר יישמר משטרת ישראל לא תיכנס ליציע מכבי חיפה, והם יוכלו להכניס כל ציוד עידוד שירצו בתיאום מראש, מלבד אמצעי פירוטכניקה.  

מכירת הכרטיסים ליציעי הקבוצה האורחת נפתחה היום אחר הצהריים (דרך האתר הרשמי של מכבי חיפה) ותימשך גם בקופות ביום המשחק. אנו קוראים לאנשי מכבי חיפה לחזור לפרופורציות, להגיע לירושלים, לצפות במשחק אטרקטיבי ומסקרן במחיר הזול והידידותי ביותר שיש בליגת העל, וליהנות מ-90 דקות של כדורגל איכותי”.

בתוך כך, המחאה של ארגון הקופים הירוקים ממשיכה ובפוסט שלהם נכתב: “קהל יקר, לצערנו מכבי חיפה החליטה לתקוע סכין בגבנו. מאז גמר הגביע ועד לימים האחרונים הבהירו במועדון שהם יביעו סולידריות עם כל החלטה שנקבל. המועדון עודכן בהחלטתנו לפני שהוצאנו את ההודעה, וטען כי לא ימכור כרטיסים.

אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)

“המועדון מוכר כרטיסים בידיעה מוחלטת שהוא לא מסוגל להתמודד עם משטרת ירושלים שיורקת גם על נציגיו פעם אחר פעם. מבחינתנו זאת הפקרות שמזלזלת באוהדי מכבי חיפה. לא ייתכן שאוהדים ילכו כצאן לטבח אל מול גוף דורסני ואלים והמועדון מצידו ישדר עסקים כרגיל. אנחנו לא ניתן יד ונחזיר מלחמה בכל דרך שתהיה בידינו כנגד כל מי שידרוך, יזלזל או יפגע במעצמה הזאת שנקראת אוהדי מכבי חיפה. רק ביחד!”





טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */