יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:57

דריה אטמנוב נפצעה ולא תשתתף באליפות העולם

דרמה: המתעמלת האומנותית נפגעה בחימום לקראת הופעתה והיא סובלת משבר בכף הרגל, שיגרום לה להיעדר 6-8 שבועות. כץ סיימה רביעית בתרגיל החישוק

|
דריה אטמנוב (חגי מיכאלי)
דריה אטמנוב (חגי מיכאלי)

דרמה גדולה באליפות העולם בהתעמלות אומנותית - דריה אטמנוב נפצעה בחימום לקראת הופעתה ולא תשתתף בתחרות שנפתחה היום (רביעי) בבולגריה. לאחר שעברה בדיקת רנטגן התברר כי היא סובלת משבר בכף הרגל, כשעל פי צוות האימון היא צפויה לשוב לפעילות בתוך 6-8 שבועות. באיגוד ההתעמלות שוקלים להחזירה לישראל ביממה הקרובה. אך יש גם בשורות מעודדות מבולגריה. עדי כץ סיימה במקום הרביעי בגמר החישוק כשקיבלה את הציון 31.750, וכן במקום השביעי בגמר הכדור עם 29.600 נקודות.

בחזרה לאטמנוב. אלופת אירופה נפצעה ברגלה בזמן החימום לאליפות העולם, לקראת עלייתה לבית המוקדמות ובשל פציעתה לא תשתתף באליפות העולם. איילת זוסמן, מאמנת נבחרת ישראל בהתעמלות אומנותית, אמרה: "רגע הפציעה של דריה היה לא קל עבורנו, ליבנו איתה ואנחנו מאחלים לה החלמה מהירה, יחד עם זאת יש לנו משימות נוספות באליפות העולם, אנחנו ממוקדות מטרה ומקוות להצלחתן של עדי כץ והנבחרת. בשמי, בשם הצוות הרפואי ובשמה של דריה אנחנו מודים לכולם על הדאגה”.

בתוך כך, המתעמלת עדי כץ פתחה את הופעתה בשלב המוקדמות של אליפות העולם בסופיה עם שני התרגילים הראשונים, כאשר קיבלה ציון של 31.200 נקודות על תרגיל החישוק ו-30.850 נקודות על תרגיל הכדור.

עדי כץ (חגי מיכאלי)עדי כץ (חגי מיכאלי)

אליפות העולם היא התחרות החשובה ביותר שלה בשנה זו, משום שדרכה מחולקים שלושת הכרטיסים הראשונים למשחקים האולימפיים בפאריס 2024 ומדובר בתחרות שאמורה לקבוע מי המועמדות הבולטות לזכייה במדליה האולימפית הבאה.

הצרות באליפות העולם בהתעמלות אמנותית לא מסתכמות רק בפציעתה של אטמנוב. נבחרת בולגריה הודיעה כי גם סגנית אלופת אירופה, בוריאנה קאליין, נשלחה לבית החולים בגלל חום גבוה כך שהיא ככל הנראה סיימה את התחרות. עבור המקומיים מדובר במכה קשה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */