יום רביעי, 31.12.2025 שעה 21:05

הזר החשוד בתקיפת בת זוגו מתכוון להגיש ערעור

הזר שנעצר ושוחרר למעצר בית של 5 ימים מתכוון לערער על ההחלטה כדי שיוכל לצאת לאימונים. השחקן בסערת רגשות והשניים מרגישים שיצאו מפרופורציות

|
ניידת משטרה (עמרי שטיין)
ניידת משטרה (עמרי שטיין)

השחקן הזר שנעצר בשל חשד לתקיפת בת זוגו ושוחרר למעצר בית של חמישה ימים מתכוון להגיש ערר על ההחלטה באמצעות עורך דינו מור עטיה כדי שיוכל לצאת לאימונים.

נכון לרגע זה, במועדון מחכים לסיום החקירה כדי לקבל החלטה מושכלת, כאשר לפי הצד של השחקן ובת זוגו, האירוע יצא מפרופורציה. השחקן נמצא בסערת רגשות וחושש מאוד מהיקף הפרסום של הפרשה, כאשר במועדון נמצאים עמו בקשר רציף ודואגים לתת לו את הסעד המתאים ברגעים אלו.

כזכור, עורך דינו של השחקן, מור עטיה, אמר ל-ONE: "כפי שבוודאי יתברר במהרה, מדובר באי-הבנה מצערת, הא ותו לא. מדובר באירוע סרק שאין בינו לבין אלימות דבר וחצי דבר ואני משוכנע שלאחר בירור מהיר של העובדות, החשדות חסרי השחר יתפוגגו כלא היו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */