יום ראשון, 04.01.2026 שעה 20:03

"אני הרוס": טוכל הגיב לראשונה על הפיטורים

המאמן היוצא מצ'לסי שיתף לראשונה: "זו אחת ההצהרות הקשות ביותר שנאלצתי לכתוב אי פעם, גאה שהייתי חלק מההיסטוריה של המועדון הזה שיישאר בליבי"

|
תומאס טוכל (רויטרס)
תומאס טוכל (רויטרס)

עידן טוד בולי כבעלי צ’לסי החל ואיתו גם החלטה שנויה במחלוקת כבר בתחילת העונה, כאשר האמריקאי פיטר את תומאס טוכל, שכזכור זכה עם הבלוז בליגת האלופות לפני שתי עונות. לפי דיווחים בממלכה, טוכל נותר המום לאחר הפיטורים ובפוסט שהעלה לרשתות החברתיות, הגרמני הגיב לראשונה.

“זו אחת ההצהרות הקשות ביותר שנאלצתי לכתוב אי פעם - וזו אחת שקיוויתי שלא אצטרך לעשות עוד הרבה שנים. אני הרוס מכך שהתקופה שלי בצ'לסי הגיעה לסיומה", אמר טוכל שהוסיף: “הגאווה והשמחה שחשתי בסיוע לקבוצה לזכות בליגת האלופות ובגביע העולם למועדונים יישארו איתי לנצח”.

לסיום אמר המאמן: “אני גאה שהייתי חלק מההיסטוריה של המועדון הזה ולזיכרונות מ-19 החודשים האחרונים תמיד יהיה מקום מיוחד בליבי”. עדיין לא ברור מה יהיה היעד הבא של טוכל, אך הוא לא צריך לדאוג יותר מדי כרגע בעיקר בהתחשב הפיצויים השמנים שקיבל בגובה 13 מיליון ליש”ט.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */