יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:30
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

אבוקסיס: מאמין שנוכל לצרף עוד שני שחקנים

מאמן בית"ר ירושלים לקראת נס ציונה: "נשחק מול קבוצה 'בליגה שלנו', דלויה מוכשר ואנחנו עדיין מתלבטים". ג'סואה מחיאס עבר בדיקות רפואיות והתאמן

|
יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)
יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)

בית”ר ירושלים פתחה את העונה בצורה לא טובה, כאשר ספגה 4:1 ממכבי נתניה ו-5:0 מהפועל באר שבע בצמד מחזורי הפתיחה של ליגת העל. היום (חמישי) מאמן הירושלמים יוסי אבוקסיס דיבר במסיבת עיתונאים לקראת המפגש מול סקציה נס ציונה ביום ראשון ב-20:15. המסע”ת הועברה בשידור חי כאן באתר. בתוך כך, הבלם ג’וסואה מחיאס כבר עבר את הבדיקות הרפואיות וערך אימון ראשון עם הקבוצה. 

יוסי אבוקסיס אמר: “עברנו שבוע קשה מאוד מבחינת התוצאה. המשחק הזה היה מחולק לשניים, 60 הדקות הראשונות שעוד היינו בעניינים, ואז חצי שעה נוראית ששחקנים נשברו ולא חזרו להגנה. הייתה נפילה, חלק מהמשחק הזה הזכיר לי משחקים לא טובים, דיברנו על זה באסיפה, דיברנו על הכול ומקווה שלמדנו מזה.

במשחקים, בטח מול הגדולות, צריך לרוץ פי 2 ולא פחות מהן בשביל להביא תוצאה. אני מאמין שכולנו הבנו שאין זמן לדבר על מי היה חסר, צריכים להביא נקודות. עד עכשיו דיברנו ואמרנו שאנחנו חסרים, כולל אני, אבל מקווה שעכשיו נוכל להיראות אחרת, משחקים מול קבוצה ‘בליגה שלנו’, לפחות בפתיחת העונה, ונקווה שמיום ראשון נתחיל להביא נקודות”.

יוסי אבוקסיס במסע"ת של בית"ר ירושלים

המאמן הוסיף: “בשבוע האחרון הגיעו שלושה שחקנים, עמית, גררו ומחיאס, בנוסף לעוד קשר שאנחנו רוצים שיגיע ואולי עוד שחקן. זה שמבחינת היכולת לא השתפרנו זה נכון, אבל עוד שחקנים שלא שיחקו יצטרפו. בשלב הזה לא נכון גם להביא 8-7 שחקנים, אבל השחקנים שיש פלוס אלה שחוזרים מפציעות יוכלו לעזור לנו להיות בעניינים. מאמין שנוכל לצרף עוד שני שחקנים.

מחיאס ועמית כהן זה נראה שבגלל שכבר היו פה זה לא חיזוק, אבל מתייחסים אליהם כשחקני רכש, הם לא היו איתנו בהתחלה. שחקני הרכש עשו אימון מלא פעם ראשונה, יש עוד שני אימונים עד המשחק ולפחות שניים מהם יוכלו להתחיל את המשחק. שוער? יש התלבטויות, יש משהו באוויר לגבי השוער, זה משהו שהוא לא נעים ובטח לדלויה שהוא שוער צעיר ומוכשר, אני מאוד אוהב אותו, עדיין מתלבטים, נחשוב לקראת המשחק מה לעשות.

נתנאל דלויה (חגי מיכאלי)נתנאל דלויה (חגי מיכאלי)

אם יהיה שוער ראוי, פנוי וטוב שיוכל לעזור לנו, אז מדברים על זה. לא צריך להיכנס לשמות, יש כמה שרצים באוויר. מי שיוכל לשדרג אותנו ומבחינה כלכלית אפשר יהיה לעשות את זה, אז נעשה את זה. קיוויתי שניראה יותר טוב במחזורי הפתיחה ושיהיו עוד מספר שחקנים, אבל בגלל שהכול היה בשנייה האחרונה וגם נפצעו שחקנים, יצאו הרכבים של טלאי על טלאי בטח בהגנה, לא חשבתי שנתחיל את העונה בלי דגני שהוא בלם הרכב משמעותי. זה חלק מהחשבון שלקחנו, ידענו שיהיה קשה, אחרי 5-4 משחקים תשפטו את בית”ר האמיתית. מצפה מעצמי ומהשחקנים שניראה יותר טוב מהמשחק הקרוב”.

המאמן התייחס גם למירון טל: “ברגע ששחקן נמצא בסגל של בית”ר, מתאמן ועובד קשה כמו אבא שלו, הוא מקבל את ההזדמנות. הוא עוד אופציה אצלנו בקישור, הוא שחקן צעיר שנותן את המאה אחוז והוחלף רק כי נפצע”.

יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)

דן עזריה הוסיף: “אני שמח לפתוח עונה שנייה בבית”ר, מבחינתי זה מועדון גדול, כרגע המצב לא נראה הכי מזהיר, אבל נתקדם ממשחק למשחק. היה לי קיץ לא קל מסיבות לא בשליטתי. מאמין שעכשיו אני חוזר לכושר ומרגיש טוב וכבר מיום ראשון מקווה להשתלב. יש סיבות רפואיות שנפצעתי וגם סיבות משפחתיות שאיבדנו מישהו קרובה. לשמחתי אנחנו משפחה מאוחדת ומנסים לעבור את זה מיום ליום. מול הפועל תל אביב קרעתי את השריר, אבל עבדתי ואני מנסה לחזור לכושר יותר טוב ולהיות משמעותי”.

השחקן סיכם: “היתרון ביוסי זה שהוא רואה שחקן פר משחק ולפי מקצועיות ולא שמות. אם אתה טוב ותיראה טוב במגרש, הוא ימשיך איתך. העונה זו עונה חדשה, מטרות חדשות, רוצה להביא הישגים ונקווה שנעשה את זה. הקבוצה חדשה כמעט לגמרי, המון צעירים, חדשים, שחקנים שהלכו ובאו, צריכים לתת לנו עוד קצת זמן לראות לאן זה הולך”.

דן עזריה (חגי מיכאלי)דן עזריה (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */