1:1 בין ק"ש להפועל ירושלים, שבירו שוב כבש

משחק חלש יחסית של שתי הקבוצות. החלוץ של מנחם קורצקי מצא את הרשת בדקה התשיעית, אך דון סדריק המחליף הצעיר איזן (71) וקבע חלוקת נקודות בצפון

1:1 בין ק"ש להפועל ירושלים, שבירו שוב כבש

המחזור השני בליגת העל נפתח הערב (שבת) עם המשחק המסקרן בין עירוני קריית שמונה להפועל ירושלים. הצפוניים שרצו למשיך במומנטום מהניצחון על סקציה נס ציונה במחזור שעבר ופתחו בצורה נהדרת את ההתמודדות, אך לבסוף ספגו ויצאו רק עם נקודה כשלוח התוצאות הראה 1:1 בתום 90 הדקות.

תשע דקות, זה מה שלקח לאיתמר שבירו הנהדר למצוא את הרשת בפעם השנייה העונה. החלוץ בעט מצוין מהרמה של אריאל שרצקי ופתח את החגיגות בצפון. היתרון נתן לחבורה של מנחם קורצקי מומטום חיובי והם ניסו פעם אחר פעם אחר פעם להכפיל, אך המזל לא היה איתם והקבוצות ירדו לחדרי ההלבשה בהבדל של שער אחד בלבד.

במחצית השנייה החבורה בלבן הלכה מעט אחורה במטרה לשמור על היתרון, וחניכיו של זיו אריה הם אלה שתקפו יותר. אחרי לא מעט החמצות ואיבודים, הירושלמים באו על שכרם ועלו גם כן לוח התוצאות. דון סדריק המחליף הצעיר עלה גבוה כדי לנגוח לרשת את השוויון ולקבוע את תוצאת המשחק.

במחזור הבא ייצאו הצפוניים לאצטדיון בלומפילד למפגש קשה מול מכבי תל אביב, בעוד האדומים מהבירה יארחו בטדי את מ.ס אשדוד במטרה להשיג ניצחון ראשון ב-2022/23.