יום רביעי, 14.01.2026 שעה 19:08

שלושה מארבעת הזרים של הפועל חיפה נחתו בארץ

קאדים אלן, דבונטה אפסון וג'יילן ג'ונס הגיעו לישראל, אחריהם גם וייס וריימן שיעברו בדיקות רפואיות. שרון דרוקר: "היה מרגש לראות את החיבור החזק"

|
שרון דרוקר עם השחקנים בנתב
שרון דרוקר עם השחקנים בנתב"ג (באדיבות הפועל חיפה)

בזה אחר זה נחתו אתמול (ראשון) בארץ שלושה מתוך ארבעת הזרים של הפועל חיפה מליגת העל לכדורסל, כאשר קאדים אלו, דבונטה אפסון וג’יילן ג’ונס הגיעו לישראל כשאחריהם גם וויל ריימן וספנסר וייס. את פניהם של החמישה קיבל מאמן הקבוצה שרון דרוקר.

עוד הבוקר יעברו השחקנים בדיקות רפואיות ומחר ייקחו חלק באימון הפתיחה לקראת עונת המשחקים הקרובה 2022/23. שרון דרוקר, שידריך את הסגל, סיפר על הגעת השחקנים החדשים: “היה מרגש לפגוש את כולם, ולא פחות מזה לראות את החיבור החזק בין קאדים לריימן וספנסר וייס. יש לנו מטרות העונה וממחר נתחיל להתכונן אליהן”.

כזכור, בעונה החולפת האדומים מהכרמל סיימו את העונה הסדירה בבית העליון כשהיא נועלת אותו מהמקום השישי עם 48.1% הצלחה בליגה, אלא שבהמשך היא הפסידה בסדרת רבע הגמר 3:0 לבני הרצליה, מחזיקת הגביע.

קאדים אלן (רפי בן חקון)קאדים אלן (רפי בן חקון)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */