יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:23
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

חוגג העביר מסר: סידרתי את הערבות לאברמוב

יום הדין של בית"ר: חוגג העביר מסר לפיו מצא פתרון לערבות על סך עשרה מיליון שקלים שהבעלים המיועד ביקש, כאשר המכשול היחיד שנותר הוא מול המשטרה

|
ברק אברמוב (נעם מורנו)
ברק אברמוב (נעם מורנו)

ברק אברמוב, הבעלים המיועד של בית"ר ירושלים, עמד כבר הלילה (שני) להודיע על החלטתו לרדת מרכישת בית"ר ירושלים. בינתיים, על אברמוב מופעל לחץ בשעות האחרונות שלא לעשות זאת, כאשר נכון לשעת לילה מאוחרת, הבעלים היוצא משה חוגג העביר מסר לפיו מצא פתרון לבקשתו של אברמוב לערבות של כעשרה מיליון שקלים שביקש על מנת לרכוש את הקבוצה. כעת, המכשול היחיד שנותר הוא מול המשטרה.

אברמוב לא היה מוכן לקבל מספר דברים שלא נפתרו עד כה. אחד זה עניין תשלום חמישה מיליון שקלים למשטרה. בצד של אברמוב זועמים שעו"ד יצחק יונגר, הנאמן של משה חוגג, חתם עם המשטרה שאברמוב יזרים את הכסף מחשבונו האישי ישר למשטרה, כאשר הוא דרש להעביר את הכסף לחשבון בית"ר ירושלים ומשם הקבוצה תעביר למשטרה. אברמוב רוצה שהכסף הזה ירשם בספרי בית"ר בהלוואת בעלים כפי שעושים כל בעלי הקבוצות, ואילו אברמוב לא מוכן לקבל את התכתיב הזה.

המכשול הנוסף שעמד עד כה על הפרק היה בקשתו של אברמוב לערבות להלוואה של 10 מיליון שקלים שאברמוב דורש. היום נערכה שיחה בין אברמוב לבין מנכ"ל עיריית ירושלים איציק לארי. בעירייה מוכנים להקדים לקבוצה ב-3-4 שנים את ההקצבה השנתית, מבחינת הבטחת העירייה לאברמוב. יחד עם זאת, יש בעניין זה מכשול – כיום העירייה נותנת כ-1.8 מיליון שקל לשנה, אבל אם הקבוצה יורדת ליגה אז ההקצבה יורדת. וכשמחשבים גם בסך הכול את הכסף הזה לוקחים בחשבון חישוב סיכונים, כאשר בגדול זה נותן כמה מיליוני שקלים. זה מצריך עוד אישורים, ובסביבת אברמוב סיפרו בשיחות סגורות כי הוא מרגיש "שמסתלבטים עליו".

ברק אברמוב (שחר גרוס)ברק אברמוב (שחר גרוס)

אברמוב הבהיר לאורך כל הדרך כי בלי שלושת התנאים: מכירת בני יהודה, פתרון עם המשטרה וערבות של 10 מיליון שקל, הוא לא ירכוש את בית"ר. נכון להלילה רק מכירת בני יהודה התקיימה מבחינת שלושת התנאים. עד מחר בבוקר, אברמוב יצטרך לקבל החלטות סופיות – האם הוא בפנים או שהוא יורד סופית מרכישת הקבוצה. בשעות האחרונות מנסים למצוא פתרונות כדי שאברמוב לא יעזוב.  

ניתן להאזין לפרק גם דרך אפליקציית Spotify ואפליקציות הפודקאסטים של אפל ושל גוגל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */