דיווח ב'לאקיפ': אחרי ההתרסקות בשמינית גמר האלופות בעונה שעברה, הקבוצה הצרפתית רוצה לסייע לשחקנים בפן המנטלי כדי שמקרה דומה לא יחזור על עצמו

בפאריס סן ז’רמן החלו הקיץ בבנייה מחדש, כאשר לא מעט שחקנים יעזבו ומספר שחקנים דוגמת ויטיניה והוגו אקטיקה כבר הגיעו. השאיפה הגדולה ביותר של המועדון הייתה ונשארה לזכות בליגת האלופות, כאשר בקבוצה עדיין מהדהדת ההדחה בעונה שעברה כבר בשמינית הגמר מול ריאל מדריד.
מעבר להדחה עצמה, בקרב הנהלת הצרפתים היו מודאגים בעיקר מהאופן בו ליאו מסי וחבריו עפו מהמפעל לאחר שכבר הובילו בבטחה, ונראה שההתפרקות בסנטיאגו ברנבאו הייתה בעיקר מנטלית. בשל כך, ב’לאקיפ’ מדווחים שהאלופה שוקלת לגייס פסיכולוג במשרה מלאה.
המטרה של הפסיכולוג תהיה לעבוד עם השחקנים על ה”רוח” של הקבוצה, כאשר הוא יקיים פגישות עם השחקנים ויערוך מעקב בנושא, וזאת על מנת לסייע לסגל בפן המנטלי בזמנים הקשים, כמו מול סיטי (בשלב הבתים) וריאל בעונה שעברה. בקבוצה רוצים לעשות זאת מתוך מחשבה שכרגע אף אחד מהצוות המקצועי לא מומחה בפסיכולוגיית ספורט. במועדון החליטו לצרף גם תזונאי לקבוצה הראשונה.
Le PSG songe à recruter un psychologue à temps plein.
— Actu Foot (@ActuFoot_) July 24, 2022
Le club y pense depuis l'élimination face au Real Madrid.
Sa mission sera de travailler l'esprit d'équipe de l'effectif.
(L'ÉQUIPE) pic.twitter.com/4YxDGdH8qz
☝ Según L'Equipe, el PSG va a fichar un psicólogo para intentar que no se repita lo que pasó ante el Real Madrid en Championshttps://t.co/RPw8g1AzaM
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) July 25, 2022
ניתן להאזין לפרק גם דרך אפליקציית Spotify ואפליקציות הפודקאסטים של אפל ושל גוגל.