יום חמישי, 18.12.2025 שעה 03:24

בסמוך לסמי עופר: עיריית חיפה ארגנה מסיבה

בדרך לאסון? אלפי בני נוער צפויים להגיע למסיבה שהפיקה העירייה באזור האצטדיון בו יערך המפגש מול אולימפיאקוס, אליו צפויים להגיע כ-30,000 אוהדים

|
אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)
אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)

בדרך לאסון? המשחק של מכבי חיפה מול אולימפיאקוס במוקדמות לידת האלופות צפוי להביא 30 אלף איש לאצטדיון סמי עופר מחר (רביעי, 20:30), אך באותה השעה בדיוק צפויה מסיבה לנוער באותו האזור.

אם לא מספיק העומס הגדול הקיים באזור אצטדיון סמי עופר וסכנת הנפשות כאשר אוהדים משאירים את רכביהם בחניונים מצפון לאצטדיון וצועדים ברגל על הכבישים, באותו הזמן בדיוק עוד אלפי בני נוער יגיעו למסיבה של עיריית חיפה עבור משתתפי המכביה במרכז הקונגרסים הסמוך.

ההחלטה של עיריית חיפה וראשי המכביה לקיים מסיבה באותו האזור עלולה לגרום לאסון בעקבות העומסים בכבישים וצפיפות חריגה על הצירים המובילים למשחק ולמסיבה. מארגני המסיבה לנוער של המכביה כבר הודיעו כי מחר תיאסר חניית רכבים בחניון הקונגרסים ובחניון מגרשי הטניס, ברחובות קדושי יאסי וצביה ויצחק, והמליצו להגיע בתחבורה ציבורית לאחר חנייה בחניוני חופי הים הדרומיים הסמוכים לתחנה המרכזית חוף הכרמל.

אוהדי מכבי חיפה. בדרך לאסון? (עמרי שטיין)אוהדי מכבי חיפה. בדרך לאסון? (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */