יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:42

איביץ': אנחנו צריכים לתקן את הזהות שלנו

מאמן מכבי ת"א, שערך בכורה מחודשת על הקווים, היה מאוכזב מההפסד בפנדלים למכבי נתניה: "נתכונן למשחקים הבאים". לם: "לא מסתנוור, זה משחק ראשון"

|
ולאדן איביץ' (רדאד ג'בארה)
ולאדן איביץ' (רדאד ג'בארה)

עונת 2022/2023 בכדורגל הישראלי יצאה היום (חמישי) רשמית לדרך עם הניצחון בפנדלים של מכבי נתניה על מכבי תל אביב באצטדיון בלומפילד, לאחר 0:0 בתום 90 דקות, במסגרת “משחק האירופאיות” של גביע הטוטו. בסיום המשחק, דיברו מאמני ושחקני שתי הקבוצות.

מאמן מכבי ת”א, ולאדן איביץ’, אמר לאחר המשחק: “לא שיחקנו טוב במחצית הראשונה, הם היו ראויים לכבוש לפחות שלושה שערים, היו לנו הזדמנויות אבל איבדנו ריכוז כי הייתה לנו בעיה בבניית המשחק כבר מההתחלה. אנחנו צריכים לשחק טוב יותר עם השחקנים המנוסים שלנו. שיחקנו הרבה יותר טוב במחצית השנייה, ועד לפנדלים זה היה משחק של 50-50. אנחנו צריכים להתכונן למשחקים הבאים, הקרוב מבניהם קורה כבר בשבוע הבא.

איביץ: לא מרוצים מהמשחק שלנו

“אמרתי אתמול שאנחנו צריכים לתקן את הזהות שלנו כי בלי זה אי אפשר לשחק. זאת הסיבה שהפסדנו תארים בעונה שעברה. עובדים על זה וזה הכי חשוב. צריכים ביטחון, להאמין בעצמנו ולהתחזק במספר עמדות הכי מהר שאפשר. צריכים להיות מוכנים למשחקים הבאים כי הם מגיעים במהירות. אני לא יודע באיזו עמדה נתחזק, אבל עמדתי הייתה ברורה מההתחלה להנהלת המועדון. צריכים שחקנים דומיננטיים. צריכים לחשוב על זה ולעבוד על זה, ואני מאמין שזה יקרה”.

ולאדן איביץולאדן איביץ' (ראובן שוורץ)

“אני מאמין שאנחנו צריכים לעבוד על העניין המנטלי. כשמפסידים תואר – הביטחון יורד. נרוויח את הביטחון מניצחונות ומשחקים טובים ועצמתיים אבל צריכים לעבוד על זה ולשפר את זה”.

מאמן מכבי נתניה, בני לם, נשאר עם רגליים על הקרקע: “אני עוד לא מסתנוור, היו דברים טובים ופחות טובים. צריכים להיכנס לכושר משחק כי חצי שני הורדנו הילוך. זה משחק ראשון, מתחממים. יש את מכבי נתניה נושמת, בריאה ושמחה. רוצים לקפוץ מדרגה. אני רגיל לא להסתכל בפנדלים שלנו, בשלהם אני כן מסתכל. זה נשאר לי עוד מהקריירה שלי כשחקן.

“לגבי האדום, היה מגיע כרטיס צהוב שני אבל כשאין חמצן במוח עושים שטויות. הפעם סלחתי לו. משחקים, תוקפים ולא מפחדים. חצי שני אדיר, חצי שני ירדה הרמה. מאוד מרוצה בשביל משחק ראשון”.

בני לם (עמרי שטיין)בני לם (עמרי שטיין)

“אני יודע שהקהל רוצה שנקפוץ מדרגה, אבל אני מצפה מהם גם. רוצה שיהיה סולד אאוט כאן בארץ ושהאוהדים יבואו בהמוניהם לטורקיה. כמו שהם רוצים אותנו עצמתיים, ככה אנחנו רוצים אותם. כיוונו לתואר, ואמרנו שאם רוצים אז זה מתחיל כאן. באנו לנצח את המשחק, לשחק כדורגל טוב של נתניה ואני מצפה מהשחקנים לקפוץ עוד מדרגה”.

שוער מכבי ת”א, דניאל פרץ, דיבר בסיום: “מאכזב להגיע לפנדלים ולהפסיד. הם שיחקו טוב בעיקר במחצית הראשונה והגיע להם לנצח. ברכות. לא פתחנו בכלל טוב, קצת נלחצנו מהלחץ שלהם, אבל מחצית שנייה הגענו להרבה מצבים ולא ניצלנו אותם. אנחנו רוצים לקחת את האליפות והגביע, ובאירופה נתקדם שלב שלב. אנחנו צריכים יותר להתגבש ולהכיר אחד את השני ונשתפר עם הזמן”.

איתמר ניצן (ראובן שוורץ)איתמר ניצן (ראובן שוורץ)

גם שוער נתניה. איתמר ניצן, אמר: “כיף להיות בצד המנצח, בטח אחרי משחק כזה. שיחקנו מדהים בעיניי, לחצנו אותם בחצי שלהם ודניאל עשה עבודה מצוינת בלמנוע מאיתנו לכבוש. אין רגע מתוק מזה אחרי ניצחון. מה שהכריע את המשחק זה איך ששיחקנו ולא הפנדלים. עבדנו כקבוצה, ידענו בדיוק מה אנחנו רוצים לעשות. תמיד יש ציפיות, גם ממני וגם מעצמי. שמח להיות פה, יש כאן מטרות ואעשה הכל כדי שנעשה את זה ביחד”. 

“אני עוקב אחרי בית”ר, הייתי שם ארבע שנים וזה מועדון חשוב לליגה, אבל אני כרגע בנתניה ואני מתרכז רק בנתניה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */