יום חמישי, 01.01.2026 שעה 13:34

לפני אליפות העולם: דיאנה ויסמן חלתה בקורונה

האצנית נדבקה בווירוס בארצות הברית, שבוע לפני התחרות היוקרתית ובדיוק כשהיא בכושר מדהים. חנה מיננקו רשמה את תוצאת השנה שלה בדרך לתחרות

|
דיאנה ויסמן (רדאד ג'בארה)
דיאנה ויסמן (רדאד ג'בארה)

דווקא כשהיא נמצאת בכושר מדהים אחרי ששיפרה את שיא ישראל ב-100 מטר, האצנית דיאנה ויסמן נדבקה אתמול (שבת) בקורונה ונכנסה לבידוד בבית המלון בארצות הברית - כשבוע לפני אליפות העולם.

כזכור, האישה המהירה בישראל שיפרה בשבוע שעבר את השיא הלאומי בריצת 100 מטר, עם 11.06 שניות בתחרות שהתקיימה בשווייץ. למעשה, זו גם הייתה התוצאה השישית בטיבה בעולם בשנה הנוכחית.

מיד לאחר מכן, האצנית בת ה-23 החלה בהכנותיה לאליפות העולם וכבר יצאה לארצות הברית, שם היא תתקיים, אך עם הגעתה נמצאה חיובית לווירוס ונשארה בבידוד. בעוד שבוע היא אמורה להתחרות, ללא אימונים או הכנה, כשהמחלה בדרך כלל משפיעה לשבועות קדימה.

ויסמן כתבה בחשבון האינסטגרם שלה: “האדם מתכנן תוכניות ואלוהים צוחק. צר לי להודיע אבל נדבקתי בקורונה. אני בבידוד בחדר, מקווה לחזור מהר לאימונים כדי להגיע הכי מוכנה לאליפות העולם. אל תהיו שאננים ותשמרו על עצמכם”.

באליפות העולם יתחרו גם חנה קנייזבה מיננקו (קפיצה משולשת) שרשמה את תוצאת השנה שלה אמש עם 14.47 מטר, אדווה כהן (3,000 מטר מכשולים), מאור טיורי, לונה סלפטר (מרתון לנשים), סלאמוויט באיולין-טפרי (5,000 מטר), יהונתן קפיטולניק (קפיצה לגובה), מארו טפרי, איימרו עלמיה וטסמה מוגס (מרתון לגברים).

חנה מיננקו (איציק בלניצקי)חנה מיננקו (איציק בלניצקי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */