יום שני, 23.02.2026 שעה 20:09

ממשיך בצהוב: דיברתולומאו נשאר במכבי ת"א

רשמית: הצהובים הודיעו שקפטן הקבוצה ושחקן נבחרת ישראל (31, 1.83 מטרים) שהגיע ב-2017, ימשיך במועדון בעונה הקרובה, לאחר שהאופציה בחוזהו מומשה

|
ג'ון דיברתולומאו (איציק בלניצקי)
ג'ון דיברתולומאו (איציק בלניצקי)

ג’ון דיברתולומאו נשאר צהוב. מכבי תל אביב הודיעה היום (רביעי) שקפטן הקבוצה (31, 1.83 מטרים) ימשיך לעונה נוספת ושישית במועדון, וזאת לאחר שהאופציה להארכת חוזהו מומשה באופן רשמי.

דיברתולומאו הגיע לצהובים ממכבי חיפה ב-2017 וזכה עם המועדון בארבע אליפויות, כשב-2017 אף נבחר לשחקן העונה בליגת ווינר סל. באוגוסט 2020 הוא האריך את חוזהו בשנתיים, וכעת לאחר סיום החוזה הנוכחי מומשה האופציה עליו והוא ימשיך את ההתקשרות עם קבוצה של עודד קטש.

בחמש העונות הקודמות הפך דיברתולומאו לקלע המוביל בין הישראלים בליגה (1,108 נקודות, 198 שלשות, 86.2% מהעונשין), והוא מוליך גם את טבלת החטיפות (137) והאסיסטים (318) וכמובן היה חבר בקבוצה שהבטיחה פעמיים בשלוש השנים האחרונות את מקומה בפלייאוף היורוליג.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */