דרמה: האדומים הציבו תג מחיר של 60 מיליון ליש"ט ומוכנים לשחרר את הכוכב שמסרב להאריך חוזה ודורש 400 אלף ליש"ט לשבוע. הלבנים שוקלים להגיש הצעה

דרמה סביב עתידו של מוחמד סלאח בליברפול. אחרי שנראה היה שהכוכב המצרי ימשיך בכל מקרה באנפילד למרות שהוא לא מוכן להאריך חוזה, ב’דיילי מייל’ באנגליה דיווחו הלילה (בין שישי לשבת) שהמייטי רדס עשויים למכור את שחקן ההתקפה כבר הקיץ אם תגיע הצעה מעניינת ואף הציבו לו תג מחיר של 60 מיליון ליש”ט.
למרות העובדה שכבר איבדה את סאדיו מאנה לבאיירן מינכן, ליברפול עלולה לבצע מכירה גדולה נוספת, כאשר השחקן בן ה-30 נכנס לשנת חוזה ולא מגיע להסכמות בנוגע להארכת ההסכם. מי שמגששת לגבי המצרי היא ריאל מדריד, ששוקלת להגיש הצעה עבורו. השחקן מרוויח קצת פחות מ-240 אלף ליש”ט לשבוע באנפילד ודורש 400 אלף ליש”ט לשבוע.
ליברפול אמנם רכשה בקיץ את דרווין נונייס ויש לה גם את דיוגו ז’וטה, לואיס דיאס המשתפר ורוברטו פירמינו, אבל אובדן של סלאח, בטח בקיץ בו מאנה כבר נמכר, יהיה בהחלט משמעותי עבורה בכל הקשור לחלק ההתקפי, כאשר בעונה שעברה הכוכב כבש 31 שערים ובישל 16 ב-51 משחקים בכל המסגרות.
BREAKING: Liverpool 'could let Mohamed Salah leave for £60million this summer' amid ongoing contract saga https://t.co/jkpr3n7gkY pic.twitter.com/nzlpZkKCqo
— MailOnline Sport (@MailSport) June 24, 2022
Tomorrow's back page:
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) June 24, 2022
Liverpool are considering letting Mo Salah follow Sadio Mane out of the door this summer. https://t.co/F5ErnVkmS3 pic.twitter.com/GwOfwZGmqN