לא נעים, אבל אף אחד לא נפגע: הפנומן לא היה ברכב, ששוויו מוערך בשני מיליון אירו, בזמן שאחד מעובדיו התנגש בקיר. במשטרה טענו שהנהג איבד שליטה

חדשות רעות לכריסטיאנו רונאלדו. הפנומן הפורטוגלי שמחזיק באוסף רכבים ארוך במיוחד יכול להוריד מכונית יוקרה אחת מהרשימה, כאשר אתמול הבוגאטי ויירון שלו התרסקה בבוניולה שבמיורקה. נכון לכרגע הסיבה להתנגשות בקיר אינה ידועה, אך CR7 לא היה ברכב כשזה קרה ומי שריסק אותו היה אחד מעובדיו.
הרכב ששוויו מוערך ב-2.1 מיליון אירו התנגש בקיר בסמוך לבית החולים חואן מארץ’ שבאזור. לפי עדי ראייה ומקורות במשטרה, הנהג איבד שליטה על הרכב באופן מוחלט, מה שהוביל לפגיעה בדלת של מבנה ומספר מיכלי גז. למרבה המזל כאמור מי שהיה ברכב וגם האנשים באזור יצאו ללא פגע.
בימים אלו שוהה כוכב מנצ’סטר יונייטד באחוזה יוקרתית במיורקה יחד עם זוגתו ג’ורג’ינה רודריגס וילדיו. באחוזה יש חדש כושר, ג’קוזי, בריכות ומגרשי כדורגל, כאשר במסגרת החופשה חגגה משפחתו של הפנומן הפורטוגלי את יום ההולדת של בנו הבכור של החלוץ, כריסטיאנו ג’וניור.
Cristiano Ronaldo’s £1.7million Bugatti Veyron ‘crashes into a wall in Majorca while driven by one of the footballer’s staff’ https://t.co/bgUOkJ8ENG pic.twitter.com/rmmHrRO92X
— MailOnline Sport (@MailSport) June 20, 2022