יום רביעי, 21.01.2026 שעה 12:12

צרפת ואיטליה חגגו בפתיחת היורו עד גיל 19

הטריקולור חגגו עם 0:5 מוחץ על סלובקיה המארחת במחזור הפתיחה של הטורניר. האזורי גברו 1:2 על רומניה בזכות שער ניצחון של שחקן רומא בדקה ה-68

|
שחקני נבחרת צרפת (האתר הרשמי של אופ
שחקני נבחרת צרפת (האתר הרשמי של אופ"א)

אליפות אירופה עד גיל 19 נפתחה הערב (שבת) בסלובקיה עם שני משחקים במסגרת בית א’. ביום הפתיחה של הטורניר, לא נרשמו הפתעות מיוחדות כשהמארחת סלובקיה הובסה 5:0 מול צרפת, ונבחרת איטליה גברה על רומניה 1:2.

סלובקיה – צרפת 5:0

עם דחיפת הקהל הביתי, הסלובקים שרק לפני פחות משנה הצליחו לגרד תיקו מהצרפתים, הגיע למשחק עם תקוות להפתיע פעם נוספת את הטריקולור. אך מהר מאוד זה התפוצץ להם בפנים, שכבר בדקה ה-16 לום טצ’אונה העלה את צרפת ליתרון, ואנג’-יואן בוני כבש את השער השני עוד לפני המחצית. במחצית השנייה בוני כבש את השני שלו, ואלן וירג’יניוס הוסיף צמד משלו וחתם את החגיגה הצרפתית.

איטליה – רומניה 1:2

לאחר מחצית ראשונה מאופסת ללא מצבים משמעותיים ליד השערים, שתי דקות מפתיחתה של המחצית השנייה טומאסו בלדאנזי העלה את האזורי ליתרון. אך היתרון האיטלקי החזיק רק שש דקות, עד שלוקה אנדרונאץ’ השווה ל-1:1. בדקה ה-68, שחקנה של רומא, כריסטיאן וולפטו כבש את שער הניצחון והעניק לאיטליה ניצחון במשחק הראשון שלה בטורניר.

שחקני איטליה חוגגים (האתר הרשמי של אופ"א)שחקני איטליה חוגגים (האתר הרשמי של אופ"א)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */