יום חמישי, 18.12.2025 שעה 00:53

רוסיה גרמה לנבחרת לשחק באצטדיון סמי עופר

הקהל לא מתלהב מהכחולים-לבנים ולא מגיע למשחקים מול נבחרות לא אטרקטיביות. בהתאחדות לכדורגל חשבו למכור מנוי, אלא שאז הרוסים הושעו והכל הסתבך

|
שוב קרחות ביציעים (חגי מיכאלי)
שוב קרחות ביציעים (חגי מיכאלי)

נבחרת ישראל תפתח הערב (חמישי, 21:45) את קמפיין ליגת האומות מול איסלנד וכ-15 אלף אוהדים בלבד צפויים להגיע לאצטדיון סמי עופר לעודד את השחקנים בכחול-לבן. רבים לא מבינים מדוע ההתאחדות לכדורגל התעקשה לקיים את המשחק באצטדיון בחיפה מכיוון שהיה ברור שתהיה בעיה למלא אותו. אז מה בעצם עומד מאחורי זה?

המחשבה הייתה למכור מנוי גם למשחק מול רוסיה שהיה אמור להיערך ב-6 ביוני. בהתאחדות ידעו שרוסיה תמשוך קהל וככה יגיעו מעל 20 אלף אוהדים מול איסלנד. אלא שאז הרוסים הושעו, האיסלנדים כבר הזמינו מלון בחיפה ואי אפשר היה לשנות את האצטדיון שבו ייערך המשחק.

מדוע הקהל לא מגיע?

בנבחרת נזכרו אתמול שכבר בעבר, גם עם כוכבים גדולים, הנבחרת לא משכה קהל במשחקים מול נבחרות מדרגים נמוכים יותר או כאלה שלא קובעים. זו בעיה גדולה שהייתה קיימת במשך שנים רבות והיא נובעת מהיעדר המסורת בכל הנוגע לנבחרת.

להתאחדות עדיין אין פיתרון. אצטדיון סמי עופר (רדאד גלהתאחדות עדיין אין פיתרון. אצטדיון סמי עופר (רדאד ג'בארה)

קחו את כל זה, תוסיפו את השעה, המרחק מהמרכז, העבודות בכבישים והתחבורה הציבורית ותקבלו את הפיתרון לשאלת כמות הקהל. יש לציין שההתאחדות הפחיתה את המחירים כך שיהיו אטרקטיביים, אבל כאמור, זו לא הסיבה שהאוהדים לא מגיעים לראות את הנבחרת. בהתאחדות חייבים לחשוב מחדש איך לפצח את חוסר ההתלהבות מהנבחרת כשמדי שבוע מגיעות כמויות גדולות של קהל למשחקי הליגה.

אלון חזן: המטרה שהשחקנים והאוהדים יהנו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */