יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:00
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"אחרי הגמר אדע לאן זה הולך, אני קרוב להחליט"

אליניב ברדה היה מרוצה מה-1:3 על סכנין והתייחס לעתידו ולגמר הגביע: "אנחנו בשיא הריכוז, זה לא פשוט”. סילבס: "יש מספיק סיבות להחתים אותי"

|
אליניב ברדה (מרטין גוטדאמק)
אליניב ברדה (מרטין גוטדאמק)

אחרי עונה לא פשוטה, הפועל באר שבע הזיעה הרבה והצליחה לסיים במקום השני את הליגה, כשגם גמר גביע המדינה מרחף מעל ראשם של החבורה מבירת הנגב. הדרומיים הבטיחו הערב (שבת) את הסגנות במחזור הנעילה אחרי 1:3 על בני סכנין בניסוי הכלים האחרון לפני הגמר מול מכבי חיפה ביום שלישי.

מאמן סגנית האלופה, אליניב ברדה, התראיין לאחר המשחק ואמר: “מסיימים במקום השני. ידענו שאנחנו צריכים לנצח ועשינו זאת, אבל במשחק פחות טוב. פתחנו יוצא מן הכלל, אבל כשעלינו ליתרון מוקדם זה עשה לנו לא טוב כי הרגשנו בנוח. אחרי זה ספגנו אבל עשינו שינויים במחצית והצלחנו לנצח”.

“לא פשוט לשחק לפני גמר גביע ולהשאיר את השחקנים מרוכזים במטרה של המשחק, אבל אני חושב שמבחינת הריכוז הם היו פה, אבל היו דברים פשוטים בכדורגל שהלכו לנו פחות טוב. יש גמר ביום שלישי ואנחנו בשיא הריכוז”, המשיך.

שחקני הפועל באר שבע חוגגים (מרטין גוטדאמק)שחקני הפועל באר שבע חוגגים (מרטין גוטדאמק)

“האם אהיה על הקווים גם בעונה הבאה? אחרי הגמר אדע לאן זה הולך, אני עוד לא יודע אבל קרוב להחליט. הדילמה קשורה בנושאים בריאתיים, משפחתיים ועוד המון דברים. מי שירצה לזכור את מה שעשיתי פה יזכור. אבל לקהל יש חלק בהצלחה. אליניב ברדה המנהל המקצועי היה חושב על אליניב ברדה המאמן שיש לו עוד הרבה מה ללמוד”, הוסיף על עתידו.

רותם חטואל כובש (מרטין גוטדאמק)רותם חטואל כובש (מרטין גוטדאמק)

חיים סילבס אמר אחרי ההפסד ואי ההגעה לאירופה: “יש תחושת פספוס. באנו עם קו הגנה מאוד מאולתר וזה עלה לנו בשני שערים, אחר כך זה התיישר ואיזנו את המשחק. נתנו להם מתפרצות שלא צריכים לתת. שיחקנו נהדר בהתקפה והגענו להמון מצבים, אך החלק המסיים שלנו לא היה טוב וזו הייתה הבעיה שלנו לאורך כל העונה, לא היו לנו מספיק שחקנים עם מספרים. זה גם מה שנתן את התחושה שהתוצאות שלנו תמיד מינימליות, תמיד משחק ההתקפה שלנו היה כזה שהולך קדימה. אני גאה בשחקנים גם על המשחק וגם על השבוע הקשה שעברנו. היה משחק פתוח מחוף לחוף וכל תוצאה הייתה הגיונית פה. אני חושב שהמשחק הזה מסכם את העונה שלנו שהייתה נהדרת, מגיע לשחקנים כל הכבוד, עשינו הישג נהדר, בפלייאוף עמדנו בגבורה עד הרגע האחרון”.

חיים סילבס (עמרי שטיין)חיים סילבס (עמרי שטיין)

על כינוס השחקנים בסוף המשחק אמר: :אמרתי לשחקנים מילות סיכום, אני גאה בהם. מגיע להם מילה טובה בעיקר אחרי השבוע האחרון שהיה סוער. לא ביקשתי חוזה ולא דיברו איתי, דברים לא תלויים בי. אני חושב שהמערכת הייתה צריכה לתת קריצה לעונה הבאה ולבנות אותה. אני באתי לכאן ועשיתי את העבודה שלי. אני צריך להגיד תודה לסכנין שנתנה לי הזדמנות והשחקנים מילאו אותי בגאווה. אני לא יודע מה יהיה מחר, אני לא פגוע, הייתי יכול להיות מבסוט יותר אבל לא פגוע. שום דבר לא יכול לקחת את הכיף מהעונה הזאת. עשיתי קטע טוב מאוד ברזומה שלי ואני רושם עוד הצלחה במאבק שלנו באירופה. אני חושב שיש מספיק סיבות להחתים אותי לעוד חוזה, לא יודע איפה אהיה בעונה הבאה וזה מה שיפה במקצוע”, המשיך.

רועי שוקרני חוגג (מרטין גוטדאמק)רועי שוקרני חוגג (מרטין גוטדאמק)

מיגל ויטור אמר לאחר המשחק: “לאורך כל העונה היינו במעלה הטבלה ונלחמנו על האליפות. כמובן שאנחנו מעט מאוכזבים, היינו קרובים אבל לא זכינו, עשינו עונה טובה ויש לנו גם את גמר הגביע וננסה להמתיק את הסיום. הסיכויים בגמר הם חצי חצי, יהיה משחק שקול וקרב גדול”. על קבלת האזרחות הישראלית אמר: “ישראל זו מדינה שאני כל כך אוהב ומרגיש בבית אז אני שמח לקבל את האזרחות, תהיה גאווה גדולה בשבילי לייצג את הנבחרת”.

גוסטבו מרמנטיני (מרטין גוטדאמק)גוסטבו מרמנטיני (מרטין גוטדאמק)

גיא מלמד סיכם את העונה: “כמובן שיש תחושת החמצה כי הגורל שלנו לא הוכרע על כר הדשא. עדיין הייתה עונה מוצלחת עמדנו ביעדים שלנו ונבנה פה שלד טוב ומגיע לשרון מימר וחיים סילבס קרדיט על בניית הקבוצה”.

על המאמן שלו אמר: “אני עדיין לא בטוח שהוא לא ימשיך, אני מאוד אוהב אותו ומקווה שהוא ימשיך, זה עדיין לא רשמי שיעזוב. אנחנו שמחים לשחק בכל משחק ושיחקנו פתוח והתקפי היום. כל משחק דברים יכולים להשתנות לטובה ואז אנחנו אופטימיים. מקווים לשחזר את העונה בשנה הבאה, שניים שלושה למעלה מקומות לא יזיקו”.

יו”ר סכנין, מוחמד אבו יונס: אני חושב שעשינו השנה עונה מצוינת, אבל סיימנו אותה בטעם רע כי התוצאות לא נקבעו על כר הדשא. מישהו סידר את הטבלה בהחלטות לא ספורטיביות. היום היו חסרים לנו הרבה שחקנים ובאנו מה שנקרא בלי מטרה, אבל אם היינו משחקים בשבוע שעבר הכל היה פתוח והיינו יכולים לחזור. כל הזמן היינו במקום הרביעי, זה לא שלא היינו שם אף פעם, רק בחודש האחרון התרחקנו. הייתה לנו הזדמנות לחזור לשם וחבל שזה ככה, אבל נתחיל לחשוב על העונה הבאה”.

על סילבס: “לא דיברנו לא איתו ולא עם השחקנים ולא עם אף אחד. ממחר מחרתיים נתכונן, חיים הוא מאמן מצוין ועשה עבודה טובה, אני מוריד בפניו את הכובע ואנחנו נחשוב על זה, זה לא פסול. יש כמה אופציות וסילבס הוא אחת מהן”.

צפו: מסדר כבוד כפול לריאל מדריד ובטיס



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */