יום ראשון, 08.03.2026 שעה 12:20
ליגת ווינר סל 25-26
361473-174919הפועל ת"א
331378-165417מכבי ת"א
301297-139017הפועל העמק
301494-161617בני הרצליה
291367-148617הפועל ירושלים
261424-138217הפועל חולון
251501-148017הפועל ב"ש/דימונה
241571-150018עירוני רמת גן
241412-138117מכבי ראשל"צ
231555-144717עירוני קריית אתא
221456-133917עירוני נס ציונה
211604-145418מכבי רעננה
201429-123417הפועל גליל עליון
201463-131217אליצור נתניה

בראון שוחרר מביה"ח, פציעתו אינה משמעותית

חדשות טובות להפועל ת"א: הכוכב שנפגע בצווארו בניצחון בדרבי שוחרר לביתו. טימור לפרנקו: "עזוב את ג'ייקוב, תן לו להתאושש, אני מביא את ניצחון"

|
לא פציעה חמורה. ג'ייקובן בראון (איציק בלניצקי)
לא פציעה חמורה. ג'ייקובן בראון (איציק בלניצקי)

חגיגות מאופקות היו בצד האדום של הדרבי, למרות המשחק האדיר של הפועל תל אביב של דני פרנקו והתבוסה שהנחילה למכבי ב-75:93 הענק אמש (רביעי), משהו העיב והיה חסר בחגיגות האדומות, לא משהו יותר נכון אלא מישהו, הכוכב הגדול של הקבוצה ג׳ייקובן בראון. למרבה המזל, הפציעה ממנה סבל אינה משמעותית, והוא שוחרר מבית החולים לביתו.

הגארד האדום נפצע כזכור לקראת סיום המחצית הראשונה אחרי שנשרקה לחובתו עבירת תוקף על עוז בלייזר. בראון התקשה לקום מהפרקט וירד בליווי הצוות הרפואי ומנהל הקבוצה, איתי ברגר, לקבלת טיפול בחדר ההלבשה. כשירדו שחקני הקבוצה למחצית גילו את בראון שוכב על מיטת הטיפולים ומתקשה לקום ממנה באותם הרגעים הם גם הבינו שאל המשחק הוא לא יוכל לחזור. 

אחרי שלא הצליח להתאושש בחדר ההלבשה הוא נלקח להמשך בדיקות בבית החולים איכילוב, שם עבר במהלך הלילה MRI צווארי כדי לבדוק האם ישנו נזק לצוואר או לעמוד השדרה. במועדון שללו בשעות הבוקר את החשש מפציעה חמורה, אך עדיין לא ידוע האם הוא יוכל להתאושש ולהיות כשיר למשחק מספר 4 ביום ראשון בדרייב אין. 

גג'ייקובן בראון על הפרקט (איציק בלניצקי)

מי שלקח את המשחק על עצמו והציג את ההופעה הכי טובה בקריירה שלו הוא הקפטן בר טימור, שתפס את דני פרנקו באותם הרגעים ואמר לו: ״עזוב את ג׳ייקוב, תן לו להתאושש. אני מביא את הניצחון״. וכך אכן היה. טימור סיים עם שורה סטטיסטית מרשימה ביותר של 26 נקודות, שישה אסיסטים, 6 מ-7 מחוץ לקשת ומדד יעילות של 35ֿ, אחד מהמדדים הגבוהים ביותר שהשיג שחקן ישראלי. 

״לא הוגן לשאול אותי על בר טימור״, אמר פרנקו והמשיך: ״אני פסול עדות עליו כי אני הולך איתו כל כך הרבה שנים, הוא לקח על עצמו את המשחק״. על הניצחון הוסיף: ״ידענו שמה שקרה פה בחודשיים האחרונים זאת לא הפועל. הגיע לנו לקחת לפחות משחק אחד בסדרה הזאת״.

עוד אחד מהשחקנים שהפכו לברומטרים של הפועל בסדרה הוא עידן זלמנסון, שגדל בצהוב של מכבי שוויתרה על החוזה איתו לפני העונה הנוכחית: ״אין לי רצון מיוחד להוכיח למכבי. אני נהנה מהאווירה במשחקים האלו. אני חלילה לא מזלזל באוהדי מכבי, אני מתעסק במועדון שלי. אני חושב שהמפתח היום היה האגרסיביות, הצלחנו לעשות עבודה טובה גם על הגארדים שלהם וגם על שחקני הפנים וזה מה שניצח לנו את המשחק. שמח לחזור לדרייב אין לעוד משחק״. 

אין סוויפ: האדומים ניצחו בהיכל 75:93

עוד הישג שיכולים האדומים לרשום לעצמם בחולצת ההצלחות שלהם, מעולם עד אמש לא הצליחה הפועל לנצח ארבעה משחקי דרבי בעונה אחת, שלושה מהניצחונות הושגו בהיכל מנורה. האחרון שהצליח לרשום ארבעה ניצחונות בעונה על הצהובים היה פיני גרשון, אז מאמן גליל עליון בעונת הדובדבנים ההיסטורית ב-1993.

סיום המשחק עצמו לא היה חלק כמו ברוב הדרבים, כשהקהל הצהוב התעמת עם הספסל של האדומים ומעט מאוהדי הפועל שהיו ליד הספסל. בהפועל טענו שאשתו של אחד מחברי ההנהלה הותקפה, יו״ר הפועל רמי כהן הגיע למקום בניסיון להרגיע את הרוחות התלהטו. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */