יום חמישי, 08.01.2026 שעה 00:40
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2816-3317מכבי חיפה4
2820-3017הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1828-2217הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

"סיומה של תקופה טובה, אבל בפתח עוד אתגרים"

בחדרה סיכמו עונה ומביטים הלאה, אנשי הצוות המקצועי ערכו ארוחת פרידה בסיום ה-4:3 למכבי פ"ת. המטרה: לצרף זר חדש עוד השבוע. וגם: התקרית עם השוער

|
אפיק קטן חוגג (נעם מורנו)
אפיק קטן חוגג (נעם מורנו)

הפועל חדרה קיוותה לסיים את עונת 2021/22 בצורה חיובית, אבל חוותה אמש (שבת) משחק רע מאוד שהסתיים בהפסד 4:3 למכבי פתח תקווה שכבר ירדה ליגה. למרות ההפסד, במועדון הסתכלו בכלליות על העונה שנגמרה והיו שבעי רצון מכך שסיימו אותה בצורה טובה הרחק מהמאבקים, וכשבמקביל הצליחו לקדם מספר שחקנים צעירים. אחד מהם הוא אפיק קטן, שכבש אמש שער נהדר ברגל שמאל וסחט מחמאות.

אחרי המשחק, אנשי הצוות המקצועי במועדון ערכו ארוחה משותפת לקראת הפרידה, כאשר מנחם קורצקי ומאמן הכושר דוד בובליל עוברים יחדיו לעירוני קריית שמונה, בעוד מאמן הכושר דניאל זילברג עוזב גם הוא. גורם במועדון סיכם: “הייתה לנו הצלחה גדולה יחד איתם ואנחנו מודים להם. הם שדרגו את חדרה וחדרה שדרגה אותם. כרגע הראש של כולנו הוא בהכנות לעונה הבאה. זו סיומה של תקופה, אבל יש אתגרים שעומדים לפנינו”.

בחדרה גם נאלצו לעלות למשחק באצטדיון שלמה ביטוח בסגל קצר באופן חריג. רק שני שחקני שדה, אספה אווג’ו ותמיר גלזר, עמדו לרשות קורצקי, כשהקשר היה החילוף היחיד שבוצע במשחק. “יש לנו מכת פציעות שנמשכת כל הפלייאוף. עם כל זה שאנחנו מעלים שחקנים צעירים ונותנים להם במה, אנחנו לא מצליחים למלא את הסגל. טוב שהעונה הזו נגמרה כי כולם כבר על אדי הדלק האחרונים”, אמרו במועדון.

השחקן הנוסף שישב בספסל הוא השוער השלישי גיל ברדה, אך בעניינו נרשמה תקרית לא שגרתית, שגם לא מוסיפה הרבה כבוד. השוער השלישי עם מספר 77 על גבו, אולם בטופס המשחק הוא נרשם עם מספר 22 ובעקבות כך השופטת הרביעית, ספיר ברמן, הודיעה לחדרתים כי אינו יכול להיכנס למשחק. מה הפתרון? מספרו הודבק במסקינטייפ שהפך את המספר מ-22 ל-77.

מנחם קורצקי ועומר גולן (נעם מורנו)מנחם קורצקי ועומר גולן (נעם מורנו)

ומה הלאה? המטרה של חדרה היא להשאיר גרעין של שבעה-שמונה שחקנים לעונה הבאה, ואליהם לצרף עוד כמה שחקנים. במועדון מקווים לקדם בימים הקרובים את חידושי החוזה של שובל גוזלן ושל סטיבן אלפרד, שאמור להיות הזר היחיד שממשיך לעונה הבאה ביחד עם גוסטבו מרמנטיני שיחזור.

“יש הרבה רעיונות, גם ניר ברקוביץ’ אמר את שלו וביחד נבחר את שחקני הרכש לעונה הבאה”, סיפר גורם. בחדרה מקווים במהלך השבוע הקרוב להודיע על החתמה של שחקן זר חדש, כאשר הציפייה היא לגבש את הסגל כמה שיותר מהר.

גולן: נעשה הכל לחזור כמה שיותר מהר



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */