מערכת ONE
|

שחקני ברצלונה (רויטרס)
הספורט העולמי יסדר לנו הערב (חמישי) כמה מפגשים עם אווירה ישראלית. ראשית, מכבי תל אביב תנסה להמשיך בתקופה הטובה במשחק חוץ מול ברצלונה ביורוליג, בעוד קבוצת הכדורגל של בארסה תתארח אצל פרנקפורט ברבע גמר הליגה האירופית. כמו כן, ערן זהבי ופ.ס.וו איינדהובן יפגשו את לסטר באנגליה ברבע גמר הקונפרנס ליג.
לשליחת טופס ב’ווינר’ לחצו כאן.
בנוגע לחבורה של אבי אבן, בווינר מעניקים לה +6. כלומר, ניצחון של מכבי ת”א או הפסד עד 5 נקודות הפרש, יסדר למהמר סכום זכייה של פי 1.80. ניצחון של בארסה ביותר משבע נקודות הפרש שווה גם כן פי 1.80, ואילו ניצחון של הספרדים בשש נקודות בדיוק, שווה יחס של פי 9.
נעבור לרגל. ברצלונה כמובן הפייבוריטית המובהקת מול פרנקפורט באירופית וזוכה ליחס של פי 1.45. אם תלכו על הפתעה גדולה בגרמניה, המארחת מקבלת יחס של פי 4.50. תוצאת תיקו במשחק מוערכת ביחס של פי 3.80.
ומה בנוגע לערן זהבי? לסטר היא הפייבוריטית עם יחס של פי 1.50 במשחק הביתי, בעוד הישראלי ואיינדהובן עם יחס של פי 2.90. תוצאת תיקו במשחק מוערכת ביחס של פי 3.30 מסכום ההימור.
שר ההגנה: למה אראוחו כל כך חשוב לבארסה?