יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:22
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

הוגש כתב אישום כנגד החשודים בדקירת האוהד

בפרקליטות הגישו לבית המשפט השלום כתב אישום חמור כנגד שני החשודים (אחד מהם קטין) בתקיפת אוהד בית"ר ירושלים. בנוסף, הוגשה בקשה להארכת מעצרם

|
ניידת משטרה (איציק בלניצקי)
ניידת משטרה (איציק בלניצקי)

פרקליטות מחוז ת"א הגישה היום (שלישי) לבית המשפט השלום בעיר כתב אישום כנגד בן ביטון (23) מבית דגן, בגין תקיפה בנסיבות מחמירות. בנוסף, הוגש לבית המשפט לנוער בתל אביב, כתב אישום כנגד קטין בן 17 בגין פציעה בנסיבות מחמירות. זאת לאחר שתקפו ופצעו בראש אוהד של בית"ר ירושלים לאחר המשחק מול מכבי תל אביב, כי חשבו שהצית צעיף אוהדי המארחת בבלומפילד.

מכתבי האישום שהוגשו על ידי עו"ד יונתן אליהו טל, עולה כי עם סיום המשחק, המתין בתחנת האוטובוס המתלונן, שהינו קטין שהגיע לאצטדיון במטרה לעודד את בית"ר ירושלים. בעת שהמתין, עמד לידו אדם שהצית צעיף שנושא את הלוגו של מכבי תל אביב. במקביל, יצא מהאצטדיון רכב ובתוכו אוהדי הצהובים מת”א. משהבחינו נוסעי הרכב בצעיף הבוער, עצרו את הרכב, הנאשמים ירדו ממנו והחלו לתקוף את המתלונן. בתוך כך דחפו אותו, בעטו בו והנאשם הקטין אף דקר אותו בראשו. לאחר מכן, שבו לרכב ונסעו מהמקום. 

בכתב האישום נכתב בין היתר: “כתוצאה מהדקירה נגרם למתלונן חתך בראשו באורך של שני ס"מ. במהלך הנסיעה שוחחו הנאשם ויתר נוסעי הרכב על האירוע. משהבין הנאשם כי השיחה מוקלטת במצלמת הדרך של הרכב, הורה הנאשם למחוק את קבצי ההקלטה. במועד מאוחר יותר, יצר הנאשם קשר טלפוני עם הנהגת של הרכב והורה לה כי ככל שתיחקר, לא תזכיר את המעורבים באירוע, ולא תשתף פעולה עם המשטרה, במטרה להכשיל חקירה פלילית אפשרית. במעשיו המתוארים תקף הנאשם את המתלונן שלא כדין, בצוותא עם אחר, וכן הניע אדם שבחקירה על פי דין לא ימסור הודעה או ימסור עדות שקר”.

במקביל לכתב האישום הוגשו בקשות להארכת מעצרם של הנאשמים עד תום ההליכים נגדם, בבקשת המעצר שהוגשו נגד ביטון ציין עו"ד טל כי: "המשיב תקף אדם שכל חטאו היה כי עמד בסמוך למקום בו שרפו צעיף. המשיב עשה כן בעוד חברו דוקר את המתלונן”. כתב האישום מייחס לביטון עבירות של תקיפה בנסיבות מחמירות והדחה בחקירה, לאחר שבנוסף ביקש מנהגת הרכב למחוק הקלטה של שיחה שנערכה ברכב ואף ביקש ממנה להימנע מלשתף פעולה עם המשטרה. לקטין יוחסה עבירה של פציעה בנסיבות מחמירות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */