הכדורגלנים נגד הממשלה בעקבות הפיגוע הנורא בבאר שבע, וייסמן: "מתי יהיה עונש מוות למחבלים?" ג'אן: "אנחנו האויב הכי גדול של עצמנו, ממשלה כושלת"

אחרי שרועי גורדנה יצא נגד הממשלה (“פחדנים, אנשים חלשים”) בעקבות הפיגוע הנורא שהתרחש אתמול (שלישי) בבאר שבע במסגרתו מחבל רצח ארבעה אזרחים ישראלים, כדורגלנים נוספים הגיבו ברשתות החברתיות וגם הם הפנו את האצבע המאשימה לממשלת ישראל.
מאור בוזגלו כתב: “אין הרתעה, אין ענישה. נהפכנו להיות מדינה של אדישים, כל יום משפחה אחרת נהרסת, עצוב”. אריאל הרוש כתב: “ממשלת בלוף, תתעוררו”. שון וייסמן הוסיף: “מתי יהיה עונש מוות למחבלים?”.
דור ג’אן כתב: “שר לביטחון פנים כושל, סגן השר לביטחון פנים כושל, ממשלה כושלת, ממשלות כושלות. אנחנו האויב הכי גדול של עצמנו, הלב נקרע”. תמיר עדי הוסיף: “האינתיפאדה הבאה תבוא מהדרום אם לא יעצרו את זה עכשיו. הלב עם המשפחות”.
שר לביטחון פנים כושל, סגן השר לבטחון פנים כושל, ממשלה כושלת, ממשלות כושלות.
— Dor Jan (@dorjan_9) March 23, 2022
אנחנו האויב הכי גדול של עצמנו
הלב נקרע
תומר חמד תיקן את הדיווח של ה-’BBC’ בסטורי שלו מ”מתו” ל”נרצחו במתקפת טרור”.


