יום שבת, 21.02.2026 שעה 19:52
ליגה א' 25-26
 ליגה א צפון 
4817-4421מכבי אחי נצרת1
4123-4221מ.ס. טירה2
3321-2921הפועל כרמיאל3
3323-2920מכבי נווה שאנן4
3217-2720מכבי אתא ביאליק5
3225-2721הפועל בית שאן6
3030-3321הפועל ב.א.גרבייה7
3028-2620בני מוסמוס8
2823-2721הפועל מגדל-העמק9
2837-2821עירוני נשר10
2728-2321צעירי אום אל פאחם11
1835-2820הפועל עראבה12
1844-2520צעירי טמרה13
1736-1621מכבי נוג'ידאת14
1635-2121הפועל טירת הכרמל15
834-2720הפועל א.א. פאחם16
 ליגה א דרום 
5518-5321מכבי קרית גת1
3726-2721מ.ס. דימונה2
3622-3621מ.כ. צעירי טירה3
3428-4121מ.כ. ירושלים4
3427-2721מכבי קרית מלאכי5
3326-3821מכבי יבנה6
2927-2621מ.כ. כפ"ס7
2734-3620מכבי עירוני אשדוד8
2726-2421שמשון תל אביב9
2734-2621בית"ר יבנה10
2333-3221מ.כ. חולון ירמיהו 11
2333-1921הפועל מרמורק12
2235-2221הפועל הרצליה13
2019-1520הפועל אזור14
1941-2221הפועל ניר רמה"ש15
1538-2721בית"ר נורדיה ירושלים16

ליגה ג' אאוט: אבי פרץ העפיל לליגה ב' עם שדרות

המאמן וכוכב סדרת הטלוויזיה ליגה ג', הוביל את מ.כ שדרות לליגה ב' אחרי 0:4 על חורה: "מאמן גדול? אין מושג כזה בכדורגל". בעונה הבאה: דרבי בעיר

|
אבי פרץ מאמן מועדון כדורגל שדרות (באדיבות יונתן גינזבורג)
אבי פרץ מאמן מועדון כדורגל שדרות (באדיבות יונתן גינזבורג)

חגיגה בשדרות. המאמן אבי פרץ, כוכב הסדרה הטלוויזיונית ליגה ג’, הוביל אתמול (שני) את מ.כ שדרות לליגה ב’, אחרי שזו ניצחה 0:4 את מכבי עירוני חורה במסגרת המחזור ה-25 בליגה ג’ דרום. הקפטן אליאור בן שיטרית, אייל דיין, שלום אלוז וסהר דודיין הביקעו לזכות המנצחת ואבי פרץ העפיל לראשונה בחייו לליגה ב'. "אין מאושר ממני. השחקנים הוכיחו שהם עשויים מהחומר הנכון ויחד לקחנו את שדרות לליגה ב'", סיפר המאמן בהתרגשות גדולה ל-ONE.

שני מחזורים לסיום, הלחץ בשדרות הורגש בכל פינה ובכל רחוב בעיר. כולם דיברו על אבי פרץ והאם האיש המזוהה יותר מכל עם הליגה החמישית בישראל – ליגה ג', יכול לנפץ את תקרת הזכוכית. הלחץ על פניו, לצד ההתרגשות, ניכר גם בו. אחד מהאנשים החזקים בשדרות ובכדורגל בעיר. אין אחד שלא מזהה אותו ברחוב הספורטיבי הישראלי, בוודאי אחרי הסדרה "ליגה ג'", אותה יצר רובי אלמליח לתאגיד השידור. הניצחון הגדול על מכבי עירוני חורה הביא לעלייה רשמית לליגה ב', אחרי עונה קשה לצד קבוצות כמו עירוני בית שמש, בית"ר אשדוד, הפועל רהט ועוד.

אבי פרץ הדמות הטלוויזיונית עולה לליגה ב'

במשך 45 דקות, המשחק, שהתקיים באצטדיון ברהט, לא הניב שערים. המחצית השנייה הייתה כולה של שדרות. ההגנה של חורה לא הצליחה להתמודד מול שחקנים כמו סהר דודיין, אייל דיין, אליאור בן שיטרית, עדן יונה ועוד ואלו חגגו כל הדרך ל-0:4 נהדר. בעונה הבאה העיר שדרות תקבל דרבי פיקנטי במיוחד בליגה ב' דרום, כאשר מ.כ שדרות ומכבי שדרות תתמודדנה ראש בראש.

הקפטן אליאור בן שיטרית (באדיבות אורי גבאי - שדרונט)הקפטן אליאור בן שיטרית (באדיבות אורי גבאי - שדרונט)

"אנחנו חיים בשביל רגעים כאלה”, אומר אבי פרץ אחרי חגיגות העלייה. “התחושה היא שזה הגיע לנו. עבדנו קשה. זה שלנו. אמרתי שאם שדרות לא הייתה מצליחה, חלילה, הייתי אומר עליי. אני אשם. אבל השגנו את המטרה בענק ולא רק בזכותי ובזכות השחקנים הנהדרים שכאן, אלא הרבה בזכות התמיכה מבית. נמרוד יונה שעמד לצידי על הקווים ועזר לי הרבה, אם זה אלון דוידי, ראש העירייה שהזרים כספים למועדון על מנת שיצליח להניע את הגלגלים למען המטרה שהוצבה בתחילת העונה, ארתור זכרייב שהוא מחזיק תיק הספורט בעיר, אופיר אסולין, מנהל אגף הספורט ורונן גבאי, אחד האנשים היקרים כאן בעיר".

קלקר שתייה נזרק לעבר אבי פרץ (באדיבות אורי גבאי - שדרונט)קלקר שתייה נזרק לעבר אבי פרץ (באדיבות אורי גבאי - שדרונט)

עוד הוסיף פרץ: "אחרי העלייה לליגה ב', אני כבר לא בליגה ג', אבל אין לדעת מה יהיה בעונה הבאה. חתמתי לעונה אחת בלבד בשדרות וטרם דיברו איתי על מה הולך לקרות בעונה הבאה והאם בכלל אני ממשיך בקבוצה. כלום לא סגור. בתור מאמן אתה יודע איך זה מתחיל, אתה אף פעם לא יודע איך זה נגמר. חתמתי לעונה הזו ואם ידברו איתי לעונה הבאה נעשה את השיקולים ונצא לדרך".

פרץ נזכר בימי הפועל שדרות שהתפרקה: "לא היה לנו כלום. בקושי קלקר לשתייה. אף אחד לא תרם למועדון הזה בימי מכבי עירוני שדרות, הקבוצה העירונית שהייתה מנגד. היה לב ונשמה. זה מה היה לנו. העונה זה היה שונה. מתחילת העונה העירייה האמינה ותמכה בנו בכל מה שהיינו צריכים והיו שותפים להצלחה הזו. אין הוקוס פוקוס בכדורגל. זה לא שאני, אבי פרץ, עשיתי הכל לבד".

מועדון כדורגל שדרות (באדיבות אורי גבאי - שדרונט)מועדון כדורגל שדרות (באדיבות אורי גבאי - שדרונט)

פרץ לא רוצה שיקראו לו "מאמן גדול". "אין מושג כזה בכדורגל. לא צריך להגזים”, הוא אומר. “נכון, אני עמדתי על הקווים העונה, כשלצידי נמרוד יונה, עוזר המאמן שלי. אבל מאמן גדול? זה יכול להתחבר יופי וזה יכול להתפרק ברגע. מי שמכיר אותי, יודע שאני מאמן שעובד מאוד מאוד קשה. לא מוותר לאף אחד. גם בדברים הקטנים. לא לוקח הכל כמובן מאליו. כל עוד לא עליתי ליגה, לא הורדתי מעצמי גרם של לחץ. עכשיו, אפשר להירגע קצת. בדרך כלל תראה שחקני כדורגל מגיעים לחדר ההלבשה עם מלא ביטחון. הייתי צריך להרגיע אותם ולעשות סדר. לפני ששחק מגיע לכאן, אני שואל אותו 'תגיד לי, יש לך לב ונשמה? אתה יכול להיות איתי. אם אין לך, תחפש מקום אחר'. ממש במילים האלה".

המאמן בחר להקדיש את הניצחון לאדם שקרוב לליבו: "מוקדש לאבא שלי, זכרו לברכה. אין פה שאלה בכלל, זה ברור מאליו. לא לאף אחד. רק לאבא. הוא איתי. אני מרגיש אותו. כל הזמן. אין דבר שאני מבקש והוא מאכזב אותי. אני מתגעגע אליו מאוד, בכל יום. הוא חסר. מאז לכתו, אני מבין את החיים אחרת. יש משהו גדול שמנהל אותנו ולוקח אותנו בדרכו. קיבלתי כאפה שהעירה אותי. זה בסופו של דבר רק ספורט וזו שמחה גדולה בעבור העיר. ככה שאם אני אהיה בעונה הבאה על הקווים או מישהו אחר, זה לא משנה. אני אוהב את העיר ורוצה בהצלחתה. מגיע לה ליגה א' ויותר".

שחקני שדרות חוגגים ניצחון ועלייה לליגה ב (באדיבות אורי גבאי - שדרונט)שחקני שדרות חוגגים ניצחון ועלייה לליגה ב (באדיבות אורי גבאי - שדרונט)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */