בלאגן בגרמניה: בדקה ה-70 ובמצב של 0:2 למנשנגלדבאך, אחד מאוהדי בוכום זרק כוס בירה על הקוון והשופט הפסיק את המשחק. מהפך גדול ללידס על וולבס

בלאגן בבונדסליגה: במהלך משחק בין בוכום לבורוסיה מנשנגלדבאך הערב (שישי), אחד מאוהדי הקבוצה הביתית בוכום זרק כוס בירה שפגעה בראשו של הקוון, ובשל כך השופט הראשי הורה לשחקנים לרדת לחדרי ההלבשה והמשחק פוצץ, כאשר בוכום עלולה לספוג הפסד טכני.
האירוע התרחש בדקה ה-70 ובמצב של 0:2 לגלדבאך, במה שהוביל את האוהדים המקומיים להתפרע בעקבות שני שערי הבזק שספגה קבוצתם (55 ו-61). “אירוע מביש שהורס את המשחק”, נכתב בגרמניה על המקרה.
שוער בוכום, מנואל ריימן, זעם על האוהדים וניגש לדבר איתם על ההתפרעות, אך זה לא עזר לו כשהשופט אמר לשחקנים לרדת. זוהי לא הפעם הראשונה שהדבר קורה, ולכן אפילו בוכום פנתה לפני המשחק לאוהדים בדרישה לשתות את הבירה, ולא לזרוק את הכוסות. זה לא עזר.
Gruß an alle Bierwerferinnen und Bierwerfer im Stadion! Hört mal lieber auf den Capitano... #meinVfL #BOCBMG pic.twitter.com/0fbKvdAu6h
— VfL Bochum 1848 (@VfLBochum1848eV) March 18, 2022
The game has now been stopped. Looks like a Bochum fan has thrown their beer at the linesman, who has now walked off the pitch with the other officials.
— Stefan Bienkowski (@SBienkowski) March 18, 2022
Bochum keeper Manuel Riemann ran over to the stand and was screaming at the fans.
¡Se detiene juego en la Bundesliga!
— ESPN.com.mx (@ESPNmx) March 18, 2022
En el duelo entre Bochum y Borussia Monchengladbach lanzó un vaso al árbitro asistente e impactó su cabeza.
Todo mundo se ha ido a los vestidores. https://t.co/UIWpwQk11r pic.twitter.com/SlKNkJe2xo
The linesman got him from s'thing by idiotic Bochum supporters#Bundesliga_EN #Bundesliga #BOCBMG pic.twitter.com/2eZoQ42dCN
— Mike Law (@Birdsofbangkok) March 18, 2022
במעבר חד לאנגליה, שם לידס רשמה מהפך משוגע על וולבס. ג'וני קסטרו (26) ופרנסיסקו טרינקאו (45) הבקיעו למארחת שהובילה בבטחה, אולם אז ראול חימנס הורחק ו-וולבס הסתבכה בענק. שערים של ג'ק האריסון (63), רודריגו מורנו (66) וגול דרמטי של לוק איילינג בדקה ה-91 נתן לאורחים את הניצחון היקר, שהעלה את מאזנם ל-29 נקודות (מרחק 7 מהקו האדום, לפחות זמנית). מהעבר השני, המפסידה המתוסכלת שבעטה בענק בדלי לא הצליחה לעשות צעד נוסף לעבר המקום באירופה.
בגרמניה ובמסגרת המחזור ה-29, סנט אטיין וטרואה, שנאבקות על מנת לשרוד עונה נוספת, נפרדו ב-1:1. ריאד בודבוז ולבו מוטיבה הבקיעו.