יום שישי, 19.12.2025 שעה 02:16
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

בלבול הודיע אמש: אם פרץ בצעירה, לא אשאר

בהתאחדות לחצו על המאמן לא להתעקש, אך הוא אמר: "מבחינתי פרץ יפתח מול גרמניה". ל-ONE אמר בלבול: "משחק בבוגרת מול גרמניה שווה טורניר עם הצעירה"

|
מרקו בלבול (רדאד ג'בארה)
מרקו בלבול (רדאד ג'בארה)

כבר אתמול (רביעי) בערב הודיע מרקו בלבול ליו"ר ההתאחדות לכדורגל, אורן חסון, ולמנהל המקצועי הנכנס, יוסי בניון: אם דניאל פרץ יהיה בנבחרת הצעירה, אני לא אמשיך לאמן את הנבחרת הבוגרת.

בהמשך לחשיפת ONE על העזיבה המתוכננת הדרמטית של מרקו בלבול לפני משחקי הידידות מול גרמניה ורומניה, אפשר לספר כי כשמונה לתפקיד, הוא אמר לאנשי ההתאחדות בראשות חסון כי יש לו חמישה שחקנים בנבחרת הצעירה שהוא רואה בהם כשחקני הנבחרת הבוגרת. כלומר לא רק כאלה שיצטרפו מדי פעם כפי שהיה בתקופת וילי רוטנשטיינר.

מאז זה ירד לשלושה שחקנים, לשניים וביומיים האחרונים התנהלה מאחורי הקלעים שיחות לגבי פרץ. בניון וחסון אמרו לבלבול כי מבחינתם יש עדיפות לנבחרת הצעירה לנוכח חשיבות המשימה שלה במשחקים המכריעים במוקדמות היורו. מנגד, בלבול אמר: "התפשרתי והתפשרתי, אני בניתי את ההרכב שלי ומבחינתי דניאל פרץ פותח מול גרמניה. זה משחק ששווה לעשרה משחקים. אני רואה את טובת הכדורגל הישראלי ולא את טובתי".

יוסי בניון לאחר המינוי לנבחרת

בכירים נוספים בהתאחדות שוחחו ארוכות עם בלבול וניסו לשכנע אותו לרדת מהעץ, אך המאמן חש שגם כך הביאו אותו כפיתרון זמני לשני משחקים בזמן שהעדיפות היא למאמן זר. בלבול חש שהוא צריך לעמוד על העקרונות שלו והתייעץ עם מקורביו שאמרו לו: אם לא נותנים לך את מה שאתה רוצה - תעזוב.

בשלב מסוים אף הציעו לבלבול להתפשר - לתת את פרץ לצעירה ולקחת שחקן אחר לבוגרת כמו ליאל עבדה, אך בלבול היה כן בשיחות עם החלוץ עצמו ואמר לו, שהוא לא יכול להבטיח לו דקות רבות מול גרמניה. כתוצאה מכך, גם עבדה עצמו העדיף לרדת לנבחרת הצעירה. בלבול עצמו אמר לסביבתו: "אני לא עושה מסחרה בשחקנים, מבחינתי זה היה פרץ, כאשר הסכמתי לוותר על השאר".

בלבול אמר: "אני לא עושה מסחרה בשחקנים". דניאל פרץ (עמרי שטיין)בלבול אמר: "אני לא עושה מסחרה בשחקנים". דניאל פרץ (עמרי שטיין)

בהתאחדות לכדורגל עדכנו את בלבול על מינוי יוסי בניון כמנהל מקצועי עוד לפני שנכנס לתפקידו ומבחינת ההתאחדות, קשר העבר הוא הסמכות העליונה. "אין לי שום עניין אישי ואני מודה לראשי ההתאחדות על ההזדמנות, היו מטרות מאוד חשובות", אמר בלבול ל-ONE, "חשבתי להכין את הנבחרת לליגת האומות ואין כמו משחקים מול גרמניה ורומניה כדי להכין נבחרת עם יסודות בריאים. כל משחק אחד של הבוגרת - בטח נגד גרמניה מול 30 אלף צופים - שווה טורניר שלם של נבחרת צעירה. הייתה פה הזדמנות פז.

"אני חשבתי שדניאל הוא שוער העתיד והוא צריך לקבל את ההזדמנות הזו. בכל העולם הנבחרות הבוגרות קודמות לנבחרת הצעירה שהיא חממה. הייתי בנבחרת עד גיל 21, אני מאוד אוהב אותה, העלתי לשם את מנור סלומון ועוד הרבה שחקנים קודמו לבוגרת באמצע משחקים חשובים של הצעירה. אני אוהד של הנבחרת וכל מה שעניין אותי זו לא טובתי האישית, אלא טובת הנבחרת הבוגרת".

הסמכות העליונה. בניון (שחר גרוס)הסמכות העליונה. בניון (שחר גרוס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */