התותחנים תרמו לארגון "שומרים על הילדים" וקראו לקהל להירתם. מלינובסקי הקדיש שער לקרבנות המלחמה ואוהדי אטאלנטה ערכו לו ולמיראנצ'וק הרוסי מחווה

המלחמה באוקראינה ממשיכה להעסיק את עולם הספורט ולצערנו הרב גם לגבות קרבנות. הבוקר (שישי) הלך לעולמו אגדת המועדון של שחטאר דונייצק, ולודימיר רוחובסקי, בעיר חרסון הנצורה.
בנוסף, ארסנל הודיעה כי תערוך מחווה מרגשת במיוחד לילדי אוקראינה במשחקה מול לסטר בראשון. כמו כן, רוסלן מלינובסקי, שחקנה האוקראיני של אטאלנטה, כבש אמש שער בניצחון 2:3 על לברקוזן בליגה האירופית והקדיש אותו לקרבנות המלחמה האוקראינים. אוהדי הקבוצה מברגמו אף הניפו שלט התומך במלינובסקי ובשחקן נוסף של הקבוצה, אלכסיי מיראנצ'וק הרוסי.
An Atalanta fan's banner showing Ukraine international Ruslan Malinovskyi shaking hands with Russia midfielder Aleksey Miranchuk pic.twitter.com/hr11lHP6G1
— GOAL India (@Goal_India) March 11, 2022
# שחטאר דונייצק הוציאה הודעה בה הביעה תנחומים למשפחתו של רוחובסקי: “שחטאר מביעה את תנחומיה העמוקים למשפחתו ולחבריו של ולדימיר. הוא שיחק במועדון בין השנים 1975-1982 וכבש 25 שערים. במדי הנבחרת הוא זכה בשתי מדליות כסף באליפות ברית המועצות ואף זכה בגביע ברית המועצות. הוא כבש את השער הראשון בגביע אירופה בתולדות שחטאר מול דינמו ברלין”.
У блокадному Херсоні на 69-му році пішов із життя ексфутболіст «Шахтаря» Володимир Роговський.
— ⚒FC SHAKHTAR DONETSK (@FCShakhtar) March 11, 2022
ФК «Шахтар» висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Володимира Григоровича. Світла пам'ять... pic.twitter.com/6iMg23gzFx
# ארסנל תערוך טקס מרגש לפני שריקת הפתיחה במשחק הפרמייר ליג שלה מול ברייטון ביום ראשון בו השחקנים, האוהדים והצוות יביעו סולידריות עם תושבי אוקראינה. ארסנל תרמה לארגון החירום האוקראיני “שומרים על הילדים” וביקשה מהאוהדים “לתרום מה שהם יכולים” גם כן.
Before kick-off #afc v #lcfc on Sunday, players, staff and fans will show solidarity with the people of Ukraine . Arsenal have donated to Save the Children’s emergency Ukraine appeal “and we’re asking supporters to donate what they can,” Venkatesham. https://t.co/2YpUW0gfF4
— Henry Winter (@henrywinter) March 11, 2022
# רוסלן מלינובסקי, שחקנה האוקראיני של אטאלנטה, כבש בניצחונה של קבוצתו אמש 2:3 על לברקוזן והקדיש את השער לקרבנות המלחמה ממדינתו. הקשר ענד סרט שחור לזכר קרבנות הלחימה, הסיר אותו עם כיבוש השער, נישק אותו והצביע לעבר השמיים. המחווה הזו הצטרפה לדגל שתלו אוהדי הקבוצה ביציע, בו נראים מלינובסקי ומיראנצ'וק אוחזים ידיים כשברקע דגלי שתי המדינות, ונראה כי היחסים בין השניים לא נפגעו מהמלחמה הקשה.
присвячується усім жертвам війни в Україні.. pic.twitter.com/IxnGJZ4pBE
— Ruslan Malinovskyi (@malinovskyi18) March 10, 2022