יום חמישי, 25.12.2025 שעה 13:27
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

רפואה: בטוח שפלומין יעזור, הקהל קנאי לקבוצה

מאמן הפועל ת"א לפני נתניה בשבת: "הוא מכיר את המנטליות, יהיה לו קל להתאקלם. האוהדים שלנו שונים, הרדיוס בעייתי". איינבינדר: "מגיע לנו פלייאוף"

|
קובי רפואה (שחר גרוס)
קובי רפואה (שחר גרוס)

כשהיא מגיעה אחרי ניצחון סופר יקר 0:1 בחוץ על הפועל ירושלים שהקנה לה את המקום השישי בטבלה, הפועל תל אביב תנסה להשלים ביום שבת ב-19:00 את העבודה מול מכבי נתניה שנמצאת בכושר אדיר ולהבטיח את מקומה בפלייאוף העליון. האדומים יודעים שהכול תלוי בהם, אך גם במקרה של איבוד נקודות, הפועל חדרה תהיה חייבת לנצח את מכבי תל אביב.

מאמן הפועל ת”א, קובי רפואה, דיבר היום (חמישי) במסע”ת לקראת המשחק: “אני מסכים שלמרות שהניצחון נגד הפועל ירושלים היה חשוב והמטרה הייתה שלוש נקודות, לא נראינו טוב. חשיבות המשחק? יש לפעמים דברים שלא צריך להעביר לשחקנים, הדברים תלויים בנו וזה דבר שהוא טוב. נרצה לעשות את העבודה ואני מאוד מקווה שנהיה בפלייאוף העליון”.

על השינויים אחרי החלון של ינואר אמר המאמן: “לגבי קולו ורוסה זה לא היה צפוי. נכון שנפתח לנו חלון הזדמנויות והחלטנו להביא את פרדי פלומין כי הוא מכיר את המנטליות ואת הכדורגל הישראלי ככה שמבחינת התאקלמות יהיה לו קל יותר ואנחנו מקווים ובטוחים שהוא יוכל לעזור לנו בהמשך”. 

פרדי פלומין (איציק בלניצקי)פרדי פלומין (איציק בלניצקי)

לגבי העובדה כי הקבוצה תשחק בסמי עופר אמר המאמן: “הרדיוס? אני מסכים שזה בעייתי, הקהל של הפועל הוא שונה וקנאי לקבוצה שלו. לא רצינו שיהיה רדיוס, אני בטוח שרוב הקהל יהיה שלנו למרות שאנחנו לא משחקים טוב בלשון המעטה. אני מקווה שלא נאכזב אותם. אנחנו נתקדם צעד אחר צעד, צריכים להבטיח את המקום שלנו בפלייאוף מול קבוצה שלא הפסידה 13 משחקים, משחק מאוד קשה וזה המשחק שהוא הכי קובע. נדבר בהמשך ונראה מה המטרות כי כרגע אנחנו צריכים להיות בפלייאוף העליון וזו המטרה”.

לגבי הפציעות והחוסרים לקראת המשחק אמר המאמן: “איינבינדר התחיל רק להתאמן אתמול חלקית עם הקבוצה, גם בן ביטון התאמן עם מאמן הכושר. לאזוגי יש בעיה בקרסול, יאנקוביץ’ וטראורה מורחקים. הכל זה תירוצים. שיחקנו גם עם שלושה/ארבעה שחקני נוער. אין תירוצים, אני בטוח גם שאלה שקצת כואב להם לא יוותרו. יש פצועים בכל קבוצה, אני אף פעם לא אתרץ. נעשה את המקסימום כדי לעמוד במטרה שלנו”.

קובי רפואה ודן איינבינדר (שחר גרוס)קובי רפואה ודן איינבינדר (שחר גרוס)

שחקני הנוער כמו עומר סניור ושגיא גניס יקבלו יותר דקות? “זה לא עניין של דקות לשחקני נוער, אני לא נותן להם לשחק רק כדי שיקבלו דקות. יש פה הרבה דברים אלמנטריים, זו לא חכמה לשלב שחקני נוער בכל מצב. הם מוכשרים וטובים וגם הזמן שלהם יגיע”.

קשר הפועל ת”א, דן אייבינדר אמר: “מהרגע שהגעתי להפועל ת”א היו לי הרבה משחקים שלא שיחקתי כשיר. אנחנו מבינים את החשיבות, נעשה את המקסימום שלקבוצה יהיה את הסגל הכי טוב. כל העונה אנחנו מרגישים לחץ. הניצחון נגד הפועל ירושלים זה היה ניצחון של אופי, ניצחון קטן אך מאוד גדול שקירב אותנו לפלייאוף. אנחנו רוצים לעשות את העבודה ולהבטיח את הפלייאוף, כל העונה היינו באזורים האלה ומגיע לנו להיות שם. אני מקווה שמחר נשלים את העבודה”.

דן איינבינדר (שחר גרוס)דן איינבינדר (שחר גרוס)

על היכולת של הקבוצה בתקופה האחרונה אמר קפטן האדומים: “בתקופה האחרונה היו משחקים שהיכולת הייתה פחות טובה. גם בדרבי וגם נגד ב”ש שיחקנו טוב אבל לא ניצחנו, אני שמח על ה-0:1 הקטן הזה נגד הפועל ירושלים, היה חשוב לנו להחזיר את האופי. הלחץ השתחרר, אנחנו דרוכים כי יש לנו משחק מול יריבה טובה. אנחנו משחקים נגד יריבה טובה אבל אנחנו מסתכלים קודם על עצמו ורוצים לשמח את האוהדים”. 

רפואה: "הקהל קנאי לקבוצה"



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */