הקשר שחתם באנדרלכט רגע לפני הפלייאוף בעונה שעברה, לא שותף בו כלל במדי אנטוורפן ובבלגיה פורסם מי עמדה מאחורי ההחלטה. בראשון רפאלוב מול האקסית

ליאור רפאלוב היה בכושר לא רע בשלהי הליגה הסדירה בבלגיה בעונה שעברה, אבל אז הוא חתם באנדרלכט, ובאנטוורפן - קבוצתו באותו זמן - זעמו. בפלייאוף הקשר לא שותף כלל וכעת מתבררים פרטים נוספים מאחורי הקלעים.
לפי דיווח בבלגיה, ריה ואנדורן, אשתו של בעלי אנטוורפן, פול גייסנס, הייתה זו שהחליטה שרפאלוב לא ישחק בפלייאוף. אחד הגורמים אפילו אמר בנושא: "אם לא היא, הוא היה משחק בפלייאוף, אבל היא לא איפשרה את זה". לפי אותו דיווח, ואנדורן ממשיכה להיות מעורבת בהחלטות באנטוורפן גם היום.
למרות שלא שיחק בפלייאוף, רפאלוב סיים את העונה שעברה עם 14 שערים ו-12 בישולים ב-43 הופעות באנטוורפן כשהוא מבקיע שלושה שערים רק בשני המחזורים האחרונים בליגה הסדירה, בניצחונות 2:3 על מוסקרון ועל גנק.
Zíj besliste dat Refaelov niet meer mocht spelen: maak kennis met Ria Vandoorne, de vrouw van Antwerp-voorzitter Paul Gheysens
— Nikisan (@nikisan1971) March 9, 2022
Volgens mij het soort omhooggevallen diva dat met de Range Rover komt shoppen aan het Hopland en de boetieks terroriseert. https://t.co/hh7b4198dU
רפאלוב חתם באנדרלכט רגע לפני הפלייאוף ובאנטוורפן אמרו אז: "התזמון של ההודעה והוצאתה לתקשורת ערב המאבקים בפלייאוף העליון, בו נמצאות שתי הקבוצות, בלתי מתקבלות על הדעת ולא ראויות. מדובר בפגיעה במאבקים השוויוניים ובערך ההוגנות של הספורט. היה אפשרי להגיע להסכם דיסקרטי ולהמשיך במגעים אחרי הפלייאוף".
ובחזרה להווה: הדיווח האחרון מגיע, במקרה או שלא, רגע לפני עוד מפגש בין אנדרלכט לאנטוורפן. ביום ראשון הקרוב רפאלוב וחבריו יארחו את קבוצתו הקודמת שנמצאת במקום השלישי, אחד לפני אנדרלכט.