דיווח בגרמניה: הבלאנקוס הודיעו לכוכב דורטמונד שלא יצרפו אותו בסיום העונה, כשהם מקווים שיחכה להם, יישאר עונה נוספת אצל הצהובים ויחתום ב-2023

ריאל מדריד כבר חושבת על הקיץ, ונראה שהבלאנקוס מבינים שלא יוכלו לצרף גם את ארלינג הולאנד וגם את קיליאן אמבפה, לפחות לא באותה שנה. לפי דיווח בתקשורת הגרמנית, הבלאנקוס פנו לכוכב דורטמונד בהודעה דרמטית לפיה לא יחתימו אותו בסיום העונה.
בתקשורת הגרמנית נטען שהקבוצה של קרלו אנצ’לוטי הבהירה לנורבגי שהיא מקווה שיישאר אצל הצהובים עונה נוספת, על מנת לצרף אותו ב-2023. יחד עם זאת, עם סעיף השחרור הנמוך יחסית שלו והעובדה שכמעט כל הגדולות של אירופה מעוניינות בו, ספק אם הוא אכן יחכה.
Erling #Haaland ist extrem begehrt. #RealMadrid möchte ihn angeblich verpflichten, hat aber noch einen anderen Superstar im Visier. Nun könnte es eine Lösung geben, von der auch der #BVB profitiert.
— Ruhr Nachrichten BVB (@RNBVB) February 11, 2022
(RN+): https://t.co/Kyoer4ZGSH
(Foto: dpa) pic.twitter.com/bwGM3kNm9A
רבים טענו שהחלום של הולאנד הוא לשחק בריאל מדריד, אבל שבכל מקרה הוא מעדיף להגיע ללה ליגה, וכידוע גם ברצלונה מאוד מעוניינת בו. אותה הודעה מהלבנים עשויה לחרוץ את עתידו בקיץ, ואם לקטלונים אכן יהיה את הכסף הדרוש, הוא עשוי בסופו של דבר לנחות בקאמפ נואו.