יום שישי, 19.12.2025 שעה 17:01
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

"שור מועד": מנכ"ל נוף הגליל הורחק לחודשיים

בית הדין העליון של ההתאחדות קיבל את הערעור והחליט להחמיר את עונשו של גיל ברעם, שתחילה הורחק לשלושה משחקים ונקנס: "לא הפיק לקח מעונשים בעבר"

|
גיל ברעם (מערכת ONE)
גיל ברעם (מערכת ONE)

הדיון בערעור עונשו של מנכ”ל הפועל נוף הגליל, גיל ברעם, שהתפרץ לחדר השופטים בתום המשחק מול הפועל חיפה, קרא ללירן ליאני מושחת וקיבל על כך קנס של 5,000 שקל ואיסור להימצא בתחומי המגרש לשלושה משחקים, נערך היום (רביעי) ובו הוחלט על החמרת עונשו להרחקה לחודשיים.

“הגענו למסקנה כי המשיב הינו ‘שור מועד’ אשר לא הפיק את הלקח מהעונשים שהוטלו עליו בעבר והוא ממשיך במסע ההכפשות וההשמצות של גל מי שנקרה בדרכו, באין מפריע”, כתבו הדיינים אמנון סטרשנוב, אסף הדסי ויניב ואקי בהחלטתם.

מהלך הדיון
רשף
פנה לדיינים: “בית הדין לא נתן משקל ראוי לחומרת האמירות, שלא ניתן להשלים איתן. זה בא לידי ביטוי בהחלטת בית הדין המשמעתי, בה אין התייחסות לעבירות בהן הורשע המשיב. לא יעלה על הדעת שבעל תפקיד שהוא מנכ”ל יורחק משדה המשחק, הרי ממילא הוא לא נמצא על כר הדשא. בליגות העל ובלאומית, על עבירות של העלבת שופט, בשורה ארוכה של תיקים של מאמני כושר, עוזרים ומאמנים, כשהם אומרים לשופט ‘בושה’ הם מורחקים לשלושה משחקים בפועל על עבירות פעוטות ערך. האלימות עולה ומתגברת במגרשים ודווקא בעלי תפקידים אמורים לשמש דוגמה. במקרה זה, יש מקרה חמור יותר שדורש ענישה מתאימה, בוודאי בעונה זו”.

הדיין סטרשנוב שאל: “אדוני שם לב לגיליון ההרשעות הקודמות שלו? לאיש יש 17 הרשעות קודמות בעשר שנים על העלבת שופט, התנהגות בלתי הולמת ואיום. שמונה מהן עבירות מעונת 2018/19”.

אמנון סטרשנוב (רדאד גאמנון סטרשנוב (רדאד ג'בארה)

ברעם השיב: “לא צריך להגיש ערעור על העונש. צריך לבטל את העונש. מר ליאני פסח על בית הדין המשמעתי ופנה לבית משפט אזרחי בתביעת לשון הרע ואשמח לייצג את עצמי שם. כל דוח השיפוט של שניר לוי הוא שקרי. לא התפרצתי לחדרו של השופט ולא ידעתי שליאני יושב בחדר ה-VAR, אני לא נושא בשום תפקיד בהתאחדות ואני רשאי לשבת על הספסל. הערעור מלא שגיאות. לא עשו עבודת רקע. השופט שניר לוי קרא לי לחדרו, לא התפרצתי לחדר. כשנכנסו, הוא אמר לי שליאני היה ב-VAR, שלקח לו שתי דקות וחצי לבדוק פנדל ולא הביא את השופט למסך”.

עוד הוסיף ברעם: “שלחתי מכתב תלונה על ליאני לפני המשחק, אבל לא סופרים את הפועל נוף הגליל. אני בן 56, יש לי עבר בחיי, אבל אני 14 שנה במועדון ואני בהחלט חושב שאנחנו מקופחים. קיבלתי עונש חמור. מה שנאמר בחדר השופט היה צריך להישאר שם. אם השופט קרא לי, נראה לי שמותר לי להוציא קיטור. זה הזוי כל הסיפור הזה”.

התובע ביקש: “הרחקה משמעותית משדה המשחק ולא לשלושה משחקים. אבקש למנוע ממנו הרחקה מכל פעילות בהתאחדות גם כן”.

זהבי ומקס צוחקים על גצה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */