יום שישי, 26.12.2025 שעה 22:14

רוצה כפול: רודיגר דורש 12 מיליון אירו לעונה

הבלם שיסיים בקיץ חוזה בצ'לסי אצלה מרוויח 6 מיליון לעונה, כבר סירב להצעה של 10 מיליון מריאל מדריד ונחוש לקבל את מבוקשו. לא פוסל הישארות בבלוז

|
אנטוניו רודיגר חוגג עם רומלו לוקאקו (רויטרס)
אנטוניו רודיגר חוגג עם רומלו לוקאקו (רויטרס)

אחד המלפפונים הלוהטים שמצפים לנו לקראת הקיץ הקרוב בכדורגל העולמי הוא אנטוניו רודיגר. הגרמני של צ’לסי, שהפך לאחד מהעוגנים שלה בהגנה, יסיים את חוזהו בתום העונה ועדיין מסרב לחדש את ההתקשרות שלו בסטמפורד ברידג’, כאשר הדרישה שלו גבוהה מזו שהמועדון מוכן לשלם בשלב הזה.

רודיגר הרוויח עד כה בצ’לסי בסביבות 6 מיליון אירו לעונה, וכעת הוא דורש כפול, 12 מיליון. לאחרונה דווח כי הבלם דחה את ריאל מדריד שהציעה 10 מיליון, מה שמראה על כך שהוא נחוש לקבל את מבוקשו ורוצה שדרוג משמעותי מהקבוצה הבאה שתקלוט אותו.

הגרמני לא פוסל הישארות בצ’לסי לפי התקשורת האנגלית, אך לפי ה’אתלטיק’ היא מוכנה לשלם בסביבות 7.5 מיליון אירו בעונה כשכר לשחקן, כך שהצדדים עדיין רחוקים מהסכמה. אין ספק כי הקיץ הקרוב יהיה מסקרן בגזרת הבלם בן ה-28, שרשם 181 הופעות במדי הבלוז מאז הגיע מרומא ב-2017.

את הרגע המכוער הזה לא שידרו לכם בדרבי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */