יום שבת, 06.12.2025 שעה 09:47
ליגה ספרדית 25-26
3717-4215ברצלונה1
3613-3215ריאל מדריד2
3213-2914ויאריאל3
3114-2815אתלטיקו מדריד4
2414-2214בטיס5
2416-1814אספניול6
2015-1314חטאפה7
2020-1415אתלטיק בילבאו8
1715-1314ראיו וייקאנו9
1621-1914ריאל סוסיאדד10
1617-1514אלצ'ה11
1619-1614סלטה ויגו12
1623-1914סביליה13
1515-1214אלאבס14
1422-1515מיורקה15
1422-1314ולנסיה16
1218-1214אוססונה17
1226-1314ג'ירונה18
1022-715אוביידו19
926-1614לבאנטה20

צ'אבי: "נקודת המפנה שלנו", סימאונה עקץ

מאמן ברצלונה: "מבקש להפסיק עם הבוז לדמבלה, המטרה? טופ 4". הארגנטינאי: "הם לא היו עדיפים". בספרד שיבחו: "בארסה נולדה מחדש". צפו ב-2:4 הנפלא

|
דייגו סימאונה וצ'אבי (רויטרס)
דייגו סימאונה וצ'אבי (רויטרס)

“ברצלונה חדשה, אותה אתלטיקו”, “בארסה נולדה מחדש”, “רואה את האור”, כך זעקו הכותרות בספרד לאחר ההצגה הנפלאה בקאמפ נואו, שהסתיימה ב-2:4 לקטלונים נגד האלופה בדרך לטופ 4, כאשר היה זה הניצחון הראשון של הבלאוגרנה על הקבוצה של דייגו סימאונה מאז 2019. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.

צ’אבי אמר בסיום: “אוהדי ברצלונה וגם הקבוצה היו צריכים את הניצחון הזה, זו נקודת המפנה שלנו. מבקש מהקהל להפסיק לקרוא בוז נגד דמבלה, הוא שחקן שלנו, עשיתם את זה היום, עכשיו בבקשה די, צריכים לתמוך בקבוצה ובשחקנים. המטרה שלנו עד סיום העונה היא לסיים בין ארבע הראשונות ולהעפיל לליגת האלופות. אדאמה? הוא בוגר, יודע מה לעשות והוא חיה. באחד על אחד אי אפשר לנצח אותו”.

קונצרט של כדורגל: 2:4 לבארסה על אתלטיקו

המאמן הוסיף: “סימאונה רואה כדורגל בצורה אחרת, בגלל זה אנחנו לא מסתדרים טוב, אבל זאת לא בדיחה, אנחנו באמת רואים את המשחק בצורה אחרת, זו לא ביקורת. הוא מאמן גדול שזכה בהרבה תארים ואני עוד טירון, יש לי הרבה כבוד אליו. עלינו להיות צנועים ולהמשיך לעבוד קשה, שיחקנו טוב במשך 60 דקות, אבל צריכים להישאר צנועים ולהאמין ברעיונות שלנו”. 

ג’ורדי אלבה הוסיף: “אחד מהמשחקים הכי טובים שלנו העונה, עשינו מה שביקשו מאיתנו. ידענו הפעם איך להתחרות נגד יריבה קשה. אולי הכרטיס האדום השפיע מעט במחצית השנייה, אבל אנחנו מרוצים מהניצחון”. דייגו סימאונה עקץ: “האם ברצלונה הייתה עדיפה מבחינת כדורגל ומבחינה טקטית? לא. הדבר הכי חשוב זה לעבוד קשה, נתמודד במחזור הבא בצניעות”.

דייגו סימאונה וצדייגו סימאונה וצ'אבי (רויטרס)

רונאלד אראוחו, שכבש את אחד השערים, אמר בסיום: “חייבים להילחם על המטרות שלנו, חשוב שנהיה בליגת האלופות. שיחקנו טוב, עשינו את מה שהמאמן אמר והיינו מאוד התקפיים. אני שמח מהמשחק שלנו, הקהל עזר מאוד. אתלטיקו כבר הצליחה לעשות קאמבקים העונה, אבל אנחנו מרוצים מכך ששמרנו על היתרון”.

בלם אתלטיקו, סטפן סאביץ’ שיתף לאחר ההפסד: “נשאר הרבה לליגה ואנחנו הולכים להילחם. אנחנו מודאגים מכך שאנחנו סופגים הרבה שערים ומהמספרים. עכשיו אנחנו יכולים רק לעבוד ולהרים את הראשים שלנו. אנחנו מחכים להפסיד כדי להתחיל לשחק, אני לא יודע אם זה משהו שבראש שלנו, אבל אנחנו חייבים לשנות את זה אם אנחנו רוצים לשחק בליגת האלופות בעונה הבאה. לפעמים אתה עובד ודברים לא מסתדרים, חייבים להיות עקשנים, אי אפשר לוותר”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */