יום שלישי, 13.01.2026 שעה 23:39
ליגה גרמנית 25-26
4412-6316באיירן מינכן1
3615-3217בורוסיה דורטמונד2
3225-3217שטוטגרט3
2919-3015לייפציג4
2924-3416באייר לברקוזן5
2720-2915הופנהיים6
2636-3517איינטרכט פרנקפורט7
2327-2716פרייבורג8
2225-2216אוניון ברלין9
1924-2216בורוסיה מנשנגלדבאך10
1726-2416פ.צ. קלן11
1731-1816ורדר ברמן12
1627-1716המבורג13
1536-2416וולפסבורג14
1432-1716אוגסבורג15
1229-1717מיינץ16
1226-1315סט. פאולי17
1238-1617היידנהיים18

2:3 נפלא לבאיירן על לייפציג, הפער בפסגה צמח

הבווארים רשמו ניצחון יקר על האורחת ופתחו פער של זמני 9 נק' מדורטמונד. מולר, לבנדובסקי ועצמי של גבארדיול הכריעו. 2:3 נהדר לפרנקפורט בשטוטגרט

|
שחקני באיירן מינכן חוגגים (רויטרס)
שחקני באיירן מינכן חוגגים (רויטרס)

המחזור ה-21 בבונדסליגה, שנפתח אמש עם 1:1 בין הרטה ברלין לבוכום, המשיך היום (שבת) עם שישה משחקים ופרט ל-2:0 של דאבור והופנהיים במיינץ, נערכו עוד חמישה משחקים. 15 שערים נכבשו בחמשת המשחקים האלה, חמישה מהם במינכן, שם באיירן רשמה 2:3 נפלא על לייפציג. גם במשחקה של שטוטגנט נכבשה אותה כמות שערים כששטוטגרט המקומית נכנעה 3:2 לאיינטרכט פרנקפורט. במקביל, קלן ואוגסבורג הפתיעו את פרייבורג ואוניון ברלין (בהתאמה) וארמיניה בילפלד ובורוסיה מנשנגלדבאך נפרדו ב-1:1.

באיירן מינכן – לייפציג 2:3

כשהיא רושמת רצף של ארבעה ניצחונות בכל המסגרות, לייפציג ניסתה להמשיך במומנטום ולנצח את הקבוצה שהיא הכי מתקשה נגדה בשנים האחרונות אחרי שלא ניצחה אותה בעשרת המפגשים האחרונים ביניהן, אך ספגה הפסד כואב. חגיגת השערים החלה בדקה ה-13 כשתומאס מולר הבלתי נגמר כבש את השער הראשון במשחק. בדקה ה-27, אנדרה סילבה המצוין ניצל בישול של קונראד ליימר והשווה את התוצאה, אך דקה לפני הירידה להפסקה, רוברט לבנדובסקי, מכונת השערים הפולנית, ניצל בישול של קומאן וקבע 1:2 לבווארים בהפסקה.

לייפציג ממש לא התכוונה להרים ידיים ושמונה דקות בתוך המחצית השנייה, כריסטופר אנקונקו כבש אחרי בישול שני הערב של ליימר ושוב קבע שוויון. אבל באיירן כמו באיירן אמרה את המילה האחרונה כשחמש דקות אחרי השוויון, שער עצמי של יושקו גבארדיול קבע את תוצאת הסיום. באיירן מגדילה באופן זמני את הפער בפסגה מדורטמונד לתשע נקודות, כשהצהובים-שחורים ישחקו מחר מול לברקוזן.

שחקני באיירן מינכן חוגגים (רויטרס)שחקני באיירן מינכן חוגגים (רויטרס)

שטוטגרט – פרנקפורט 3:2

אג’דין חרוסטיץ’, שהגיע לליגה הגרמנית לפני כשנה וחודשיים וב-21 משחקיו עד כה כבש שער ליגה אחד, כבש במחצית אחת בשטוטגרט פי שניים שערים ונתן לפרנקפורט ניצחון חשוב. האורחת עלתה ליתרון בדקה השביעית כשכדור קרן מצא את איבן אנדיקה ברחבת החמש והצרפתי כבש בנגיעה עם העקב. המארחת לחצה ובדקה ה-42 השוותה כשכדור חופשי מימין מצא את ואלדמאר אנטון, שעם בעיטה מוזרה עם הירך סידר 1:1.

אך במחצית רוסטיץ’ עלה מהספסל ואחרי שתי דקות העלה את האורחת ל-1:2 כשהרים את רגל שמאל מ-16 מטרים ובעט נהדר מהאוויר כדור שקיפץ פעם אחת על הדשא וחדר לרשת. סשה קלאג’יץ’ עוד איזן ל-2:2 בנגיחה מקרוב בדקה ה-70, אבל בדקה ה-77 רוסטיץ’ השלים צמד כשקיבל מסירה 18 מטרים מהשער ובעט כדור שפגע בבלם קונסטנטינוס מוורופאנוס, הטעה את השוער ונכנס לשער. פרנקפורט עלתה למקום התשיעי עם 31 נקודות, שטוטגרט נותרה במקום הלפני אחרון עם 18 נקודות ועם רצף של שישה משחקי ליגה ללא ניצחון. 

קלן – פרייבורג 0:1

קלן עלתה למקום השישי עם 0:1 על פרייבורג. השער היחיד במשחק הגיע בדקה ה-23 אחרי מבצע גדול של יאן תילמן, שקיבל את הכדור לפני קו החצי, ביטל לחלוטין את שני הבלמים של האורחת ולבסוף השאיר את אנתוני מודסט לבד מול שוער עם מסירה נהדרת, וכל שהצרפתי היה צריך לעשות היה לבעוט חד ומדויק, פנימה. לקלן 32 נקודות, אחת פחות מהאורחת שנותרה במקום החמישי.

אוגסבורג – אוניון ברלין 0:2

ההפתעה של המחזור הגיעה מאוגסבורג, שם המארחת מהתחתית, שהגיעה עם רצף של חמישה משחקי ליגה ללא ניצחון, כולל תבוסה 5:1 ללברקוזן במחזור שעבר, גברה 0:2 על אוניון ברלין, אחת מהפתעות העונה, שהגיעה למשחק מהמקום הרביעי. אוגסבורג עלתה ליתרון בדקה ה-16 אחרי טעות איומה של שוער אוניון אנדראס לותה, שניסה למסור לרובין קנוכה, אלא שהבלם היה תחת לחץ של ארנה מאייר, קשר המארחת, שהצליח להגיע לכדור ומסר קדימה למיכאל גרגוריץ’ שהיה לבד לגמרי במרכז הרחבה וגילגל פנימה את הראשון. תוצאת המשחק נקבעה בדקה ה-59 כשאנדרה האן קיבל את הכדור 25 מטרים מהשער, התקדם מעט ומ-22 מטרים הניף את רגל ימין ובעט טיל שנעצר בחיבורי השער. כעת לאוגסבורג יש 22 נקודות והיא נצמדה לארמיניה בילפלד ובורוסיה מנשנגלדבאך, שנפרדו ב-1:1.

ארמיניה בילפלד – בורוסיה מנשנגלדבאך 1:1

בילפלד עלתה ליתרון בדקה ה-19 עם שער פשוט נפלא של יאני סרה, שקיבל את הכדור באגף ימין, חתך לתוך הרחבה, ראה מולו שלושה שחקנים באפור, חתך עוד שמאלה ואחורה ומ-17 מטרים שיחרר טיל מסובב שנעצר רק ברשת של גלדבאך. האורחת השיגה את השוויון עוד לפני הפסקת המחצית כשבנסבאיני הרים משמאל לעבר הצד הרחוק של הרחבה, יונאס הופמן הצליח באקרובטיות לא מבוטלת למנוע מהכדור לצאת החוצה ולהעביר אותו לצד השני של רחבת החמש ושם חיכה אלסן פלאה, שבנגיחה תוך כדי צלילה קבע 1:1 והעלה את מאזנה של גלדבאך ל-23 נקודות, אחת יותר מבילפלד (ואוגסבורג).




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */