יום רביעי, 17.12.2025 שעה 23:24
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

גררו ואופק ביטון בהרכב הפועל י-ם, שחר בפ"ת

קרב תחתית מותח בין נועלת הטבלה לזו שמעליה ב-18:00: שחקני הרכש של זיו אריה פותחים, גם אגאדה עולה. אדניי, בנדה ופלשר ב-11 של האחרונה מנגד

|
שחקני הפועל ירושלים מאוכזבים (רדאד ג'בארה)
שחקני הפועל ירושלים מאוכזבים (רדאד ג'בארה)

מרוצה מחלון העברות עם הצטרפותם של אופק ביטון, אדוארדו גררו ואנובקארה, הפועל ירושלים תגיע היום (שבת, 18:00) לאצטדיון שלמה ביטוח למשחק תחתית לוהט מול מכבי פתח תקווה.

זיו אריה אמר: ״הצטרפו שחקנים איכותיים שאמורים להוסיף לנו, צריך לתת להם את הזמן, מקווים שיכנסו מהר לעניינים והם יעזרו לנו״. על קרב התחתית אמר: ״אין משחק שהוא לא חשוב, גם הפועל באר שבע מהצמרת וגם מכבי פתח תקווה בתחתית. אנחנו מאוכזבים מהתוצאה במשחק האחרון, אנחנו רוצים לתקן ולהתחיל לנצח, הגיע הזמן״. 

דניאל סולומון הוסיף: ״אני מאוד נהנה בהפועל ירושלים, עשינו הכנות כמו לפני על משחק, אנחנו באים למשחק מחר מפוקסים ועם אנרגיות טובות. זה קרב לא פשוט על שש נקודות, צריכים את הקהל כולו איתנו״. מי שיעדרו מהמשחק הם אשאטה אווקה (צהובים), גוני נאור וגיא חדידה הפצועים שממשיכים בשיקום וצפויים לחזור בעוד כשבועיים.

הרכב מכבי פ”ת: אריק ינקו, תומר לוי, דניאל פלשר, מרכוס דיניז, אדי מחרמיץ’, מוחמד הינדי, עמית מאיר, עידו שחר, לאמק בנדה, ג׳יימס אדניי ויון ניקולסקו.

הרכב הפועל ירושלים: אדביו אדליי, יאהו אילוז’, אונדז׳יי באצ׳ו, נועם מלמוד, מאור ג׳רסי, רוסלן ברסקי, דניאל סולומון,  אופק ביטון, גיא בדש, אדוארדו גררו ו-וויליאם אגאדה.

זיו אריה (רדאד גזיו אריה (רדאד ג'בארה)

מנגד, כשהיא מעודדת מהניצחון על הפועל ב"ש באמצע השבוע בגביע, במכבי פ"ת מודעים לעובדה שמשחק הבית באצטדיון "שלמה ביטוח" מול הפועל ירושלים מהווה את אחת ההזדמנויות האחרונות של הקבוצה להתחיל ולטפס בתחתית כדי להישאר בליגה.

המלאבסים ניסו לצרף שחקן נוסף ביום האחרון של חלון ההעברות, אך לא הצליחו לעשות זאת, כאשר למשחק מחר המאמן ניר קלינגר יזכה לסגל כמעט מלא, מלבד ניקו אולסק, שעדיין מתאושש מפציעתו וצפוי לחזור תוך מספר שבועות, ואור אינברום שנפצע במהלך האימון המסכם. קלינגר יקבל בחזרה את אור בלוריאן שריצה בגביע עונש הרחקה.

ניר קלינגר (ראובן שוורץ)ניר קלינגר (ראובן שוורץ)

"כפי שאמרתי אחרי משחק הגביע, התוצאה חשובה לביטחון ומחמיאה לנו, אבל הצורה והדרך שבה שיחקנו זו הדרך שבה אנחנו צריכים להמשיך ולשחק בליגה", אמר קלינגר לקראת המשחק. "משמעויות המשחק מחר ידועות לכולנו ואני מצפה מהשחקנים, והם יודעים את זה לאותה צורת משחק לחימה. לבוא ולשים את הלב והנשמה על המגרש ועל זה להוסיף את כל מה שעשינו במשחק מול ב"ש. ככה אנחנו צריכים לחשוב מעכשיו ועד סיום העונה וזה מה שנעשה".

השוער והקפטן אריק ינקו הוסיף: "כמובן שחשוב למנף את המשחק מיום שלישי. היה כיף לנצח אחרי הרבה מאוד זמן ואין לנו דרך אחרת בליגה אלא להביא את הניצחון הזה. נצטרך להמשיך להביא את רוח הלחימה שהבאנו מול ב"ש ולהישאר ביחד. אני מאמין שאנחנו נעשה את זה".

אריק ינקו (עמרי שטיין)אריק ינקו (עמרי שטיין)
הרכש ממכבי ת"א שישאיר את פ"ת בליגת העל?



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */